| adelinasprintaru a întrebat:

sa va spun povestea mea daca ii pot spune asa. mie imi place foarte mult de un coleg de clasa pe care l-am placut mai mereu. uneori am avut si eu impresia ca ma place. dar niciodata nu zicea nimic. acum am 15 ani si el la fel. si vrobim foarte mult pe mess prin mesaje mai ales si tot feluri de tampenii. suntem cei mai buni prieteni ne intelegem extraordinar. eu am incercat sa ii mai dau de inteles ca il plac, si cred ca deja stie asta. oricum nu asa e important. zilele trecute am vorbit prin mesaje de la ora 20:00 pana la 23:45 ) e destul zic eu :d. in aceasta comvorbire a fost vorba la vrajeala ca dupa ore sa merg la el deoarece nu am unde sa merg ca sunt navetista si nu am unde sa stau daca scapam de 8 amrtie mai devreme. apoi el s-a oferit sa ma duc la el in gluma. apoi am zis ca ma duc numai daca e singura acasa si alte vrajeli oricum totul in gluma, bineinteles. apoi imi spune ca daca vreau sa ma duc la el stiu ce am de facut, adica sex. pnm, era vrajeala apoi am inceput sa vorbim foarte serios pe tema asta. ca daca as vrea sa o facem ca e singur acasa peste doua saptamani. bine am vorbit mai detaliat si i-am spus despre toate riscurile si toate temerile mele... si el ma inteles. a zis ca si lui ii e frica sa nu ramana pe urma cu vreo surpriza dar atata timp cat nu stie nimeni ceea ce urmeaza sa facem si o facem cu cap eu cred ca ar fi totul ok. a zis ca nu ma obliga daca vreau vreau daca nu nu si ma intelege nu e nici o problema. am vorbit foarte deschis pe tema asta si i-am spus ca mi-e putin teama de ce va fi, si el a zis ca si lui ii este teama dar avem o viata si tb sa o traim la maximlaughing. sper sa nu va fi plictisit :-

7 răspunsuri:
| vulturas a răspuns:

Mai intai ce varsta ai eu te-as sfatui sa nu incepi viata sexuala pana la 18 ani desigur daca ai sub, daca nu e propria ta alegere daca si baiatul te place si simte ceva pentru tine si atata timp cat va protejati, nu vad ce ar merge rau prima oara o sa te doara dar va fi si palcutwinkingfunditalaughing))

| Oanaa_7955 a răspuns:

Eo zic sa mai astepti un an maxim 2.ai doar 15 ani.

| BalonashCuHeliu a răspuns:

E putin cam sec.Adica.Si o prietena de'a mea a facut chestia asta si acum regreta! Acum spune ca mai bine n'ar fi facut'o.dar totusi care era intrebarea?

| Infern0 a răspuns:

In primul rand nu ai scris acest subiect nde tr tr la dragoste si sex si in al doilea tot nu stiu ce vrei

| adelinasprintaru explică:

totusi voi ce ati face in locul meu big grin? avem 15 ani nu cred ca ar fi o problema varsta, ci urmarile si durereablushingvreau informatii despre ce s-ar putea intampla dupa. un sfat! va rog mult am nevoie de parerea voastra. FUNDOOOI:*:* [ asta era continuarea big grin]

| SexyAnon a răspuns:

Nu stiu.eu n`as fi de acord.am un frate mai mare:d.j vb orice cu el.j dupa ce face sex cu fetele cum de varsta ta le face curva si in tot felul`(nu ma refer la tine). baietii au fff multa vrajeala in ei.iti spun ca te iubesc si din astea. faci ce faci cu ei.j apoi te lasa.parerea mea ar fi sa ma astepti, totusi ai 15 ani.winking

| thelife a răspuns:

Eu zic sa faci ce crezi