Mai intai ce varsta ai eu te-as sfatui sa nu incepi viata sexuala pana la 18 ani desigur daca ai sub, daca nu e propria ta alegere daca si baiatul te place si simte ceva pentru tine si atata timp cat va protejati, nu vad ce ar merge rau prima oara o sa te doara dar va fi si palcutfundita))
E putin cam sec.Adica.Si o prietena de'a mea a facut chestia asta si acum regreta! Acum spune ca mai bine n'ar fi facut'o.dar totusi care era intrebarea?
In primul rand nu ai scris acest subiect nde tr tr la dragoste si sex si in al doilea tot nu stiu ce vrei
totusi voi ce ati face in locul meu ? avem 15 ani nu cred ca ar fi o problema varsta, ci urmarile si durereavreau informatii despre ce s-ar putea intampla dupa. un sfat! va rog mult am nevoie de parerea voastra. FUNDOOOI:*:* [ asta era continuarea ]
Nu stiu.eu n`as fi de acord.am un frate mai mare:d.j vb orice cu el.j dupa ce face sex cu fetele cum de varsta ta le face curva si in tot felul`(nu ma refer la tine). baietii au fff multa vrajeala in ei.iti spun ca te iubesc si din astea. faci ce faci cu ei.j apoi te lasa.parerea mea ar fi sa ma astepti, totusi ai 15 ani.