| Anonima907359 a întrebat:

Buna, TPU! Să vă spun si problema mea: Deci, tocmai am început liceul, n-am prieteni, iar cei din clasă nici nu mă bagă în seamă, dar nu e nimic nou pentru mine, mereu a fost așa, mereu lumea m-a evitat, dar nu înțeleg de ce. Adică, pentru început am crezut că sunt eu prea antisocială, că nu bag lumea în seama, dar și cand am început să încerc să mai comunic cu lumea, nimic nu s-a schimbat, am o singura "prietenă", dacă pot sa o numesc așa, ne cunoaștem de mici, dar de la un timp ma tot evită și nu înțeleg de ce, când vreau sa ieșim mă face să o astept o grămadă si nici nu vine și după gaseste tot felul de scuze fără sens, dar lăsând asta la o parte, sunt sigura ca si la mine e problema, lumea ma evită deoarece sunt urâtă, toți se uita ciudat la mine si ma dau la o parte, cu asta traiesc si m-am obisnuit sad, povestesc asta aici pentru că nu am cui și cu ocazia asta poate imi dați un sfat, nu stiu... va multumesc celor care ați citit ♥️

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Orice ai gandi, cand tu ai probleme cu toti cei din jur, un lucru e clar. Nu ei au probleme de adaptare.

| Ionut659 a răspuns:

Asta este una dintre cele mai comune probleme la adolescenți. Eu am învățat din viața asta că nu trebuie să fii timid ci tare și puternic, lasăi pe acești colegi că ei vir dispărea pe parcursul vieții tale și te vei chinul degeaba. ÎNVAȚĂ cât poți tu de bine, nu îi băga în seamă pe cei care sunt răi cu tine, verifică un om de 4 ori înainte de a decide dacă îți este prieten sau nu și mai ales nu te lasă bătută, nu renunța! Făți o carieră și distreazăte cu cei din familia ta (verișorii, frații etc) dacă ceilalți oameni nu te acceptă. Viața asta e grea și chiar dacă ai încerca să o schimbi nu ai putea.

| Hana78 a răspuns:

Și eu sunt în aceeași situație. Am acceptat asta. Asta e. Eu am un cățel cu care îmi petrec timpul și el e cel mai bun prieten al meu. Nu ai nevoie de oameni să te simți bine. Toți sunt răi. Nu trebuie să te încrezi în ei. E bine și singură.