Buna! Sunt sigura ca ce ai spus tu este real, pentru ca nu ai fi scris atat de mult pentru amuzament.Sincer,si eu am deja-vu-uri dstul de des si nu stiu de ce, dar nu cred ca am avut si vise sau cel putin nu mi-am dat seama.Au fost multe momente pe care le-am mai vazut sau asa mi s-a parut.Nu stiu ce sa iti spun despre asta.Pur si simplu se intampla.Nu cred ca exista vreo explicatie. Uite niste informatii care mi-au atras atentia:
http://totul.md/ro/expertitem/880.html
Am încercat sa le spun, mai ales ca la un moment dat se întâmplau prea multe, dar au zis ca mi se pare, ca bat campii si așa mai departe...
Fiind lucruri minore încerc sa ma obisnuiesc cu ele, dar e ciudat cum "cunosc" oameni pe care nu i-am mai văzut niciodată, inainte de a-i avea in fata mea, in realitate.
Faza e ca visele trec, le uit, iar apoi mi le amintesc când se intampla ce s-a întâmplat in ele.
De aia am vrut sa vad ce zic si alte persoane, sa ma conving ca nu am înnebunit si poate exista o explicație, sau macar poate cuiva i s-a mai întâmplat ceva asemanator.