| Mirrre a întrebat:

Buna TPU..sambata voi merge la majoratul unei bunei prietene..si vara asta mi-am cumparat pltaforme dar decupate..si nu stiu cu ce m'as putea imbraca. aveti vreo idee? Dau Funda!:*

Răspuns Câştigător
| Victorita15 a răspuns:

Pentru ca inca e cald, cu toate ca e luna octombrie, iti sugerez sa te imbraci intr-o rochita. Am in vedere o rochita scurta, mai cocheta, daca nu se inrautateste timpul. Daca vor fi si baieti, vei atrage atentia si vei da dovada de feminitate. Daca nu accepti o rochita, poti sa te imbraci intr-o fusta (fustita) si un top. Acestea, sunt 2 variante daca timpul va fi calduros. Daca totusi insa se face mai racoare, ia-ti o pereche de blugi sau niste lasini si o mini rochita. Blugii asorteaza-i cu un top dragurz si un bolero, sau daca nu ai un bolero o bluzita. Incalta-te cu platformele cumparate si adauga la tinuta si citeva accesorii! O bratara, niste cercei si un colier vor fi super la tinuta! Mult succes si petrecere frumoasa!)

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Depinde si de culoarea lor. Iti poti lua o rochie asortata, sau o fusta cu o bluzita.