Scumpo tatal tau exagereaza incearca sa-ti spui punctul de vedere si mai sunt 2 ani si esti deja majora daca ai note bune vei merge la facultate si nu vei mai avea asa nevoie mare de ei... daca nu iti asculta parerea zi ca el si fa ca tine nu il mai baga in seama spune-i ca te-ai saturat si isi va da singur seama ca a gresit.Eu asa as face zi ca el si fa ca tine sau o alta chestie care ti-ar fi de mare ajutor e sa te apropii de mama ta.Totusi sa stii ca parintii niciodata nu iti vor vrea raul dar cred ca esti destul de mare sa intri la 8 in casa dar probabil se gandesc ca ti se intampla ceva si vor sa te protejeze si de asta nu sunt de acord sa stai seara tarziu.Nu e vorba ca nu au incredere in tine ci ca nu au incredere in altii.iar daca vrei sa ai un iubit sfatul meu e sa il prezinti parintilor pentru a avea incredere in el si sa te lase mai tarziu afara.Asta e o solutie. Sper ca te-am ajutat.Te pup :*
Am doua optiuni pentru tine:1. fugi de acasa, du-te la o prietena sau unprieten
2.sau poti sa il duci pe taicatu la un psiholog sau o persoana care sa il ajute sa inteleaga ca esti destul de mare sa faci ce-ti place(e clar ca singura nu il poti infrunta, mai ales ca mama il sustine si mai ales ca poate deveni agresiv, asa ca apeleaza la altcineva)Mult Noroc!
Fugi de acasa sau du-l pe taicatu la un psiholog sau la o persoana care sa il faca sa inteleaga c esti deja mare si poti face ce vrei( dupa parerea mea nu il poti confrunta singura)
Diorrus întreabă: