Mie mi-ar placea sa primesc o imprimanta multifunctionala [am una normala] sau farduri, huse de telefon, brelocuri, chestii din astea.
Nu mi-ar placea in schimb sa primesc haine, deoarece nu mi le aleg eu si imi pot fi mici/mari [am amintiri urate de cand eram mica si o prietena de familie tot timpul imi dadea haine care ba erau oribile, ba nu-mi veneau].
fundita?
Nu mi'ar placea sa primesc ceva formal...nu ma intereseaza ce primesc.atata timp cat acelei persoane chiar i'a pasat de mine incat sa imi ia ceva, sunt multumita.Chiar daca mi'ar da o piatra! asa sunt eu.
Nu imi plac:florile, hainele, parfumurile
Imi plac:cartile, tablourile si in general cam tot ce intra in sfera artei
Haine mte haine)bijuteri (din aur)...si ca nu mi-as dori nu pot sa zic adica mie una mia plkt tot ca am primit
@elasexygagica pentru prima data ai spus ceva inteligent: ESTI NEBUNA!
Despre mine? Sunt un om normal, cu activitati normale, nimic special.Nu prea ma intereseaza parerea altor persoane.Imi place sa umblu(oriunde, oricand, oricum).
Ce mi'ar placea sa primesc? Chestii minore: brelocuri, accesorii si imbratisari. multe
Sa nu primesc? Inca o dezamagire, inca un prieten fals, inca o problema in familie.
Mi-ar placea sa primesc cadou o pipa frumoasa sau o tabachera frumoasa, si nu mi-ar placea sa primesc in primul rand nu mi-ar placea sa primesc haine , nici alcool, doar daca e de pus la pastrare(de ex un vin )
vnvrgvskjdv întreabă: