anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scriu asta aici pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Fara comentarii rautacioase. Habar n-am de ce imi povestesc viata unor necunoscuti, dar... Totul a inceput cand in clasa a 3-a m-am mutat in Italia. La finalul primului semestru facusem deja depresie fiindca nu aveam pe nimeni si nu ma puteam integra. Asa ca am plecat impreuna cu mama mea inapoi in Romania, iar tatal meu a ramas. Dupa cativa ani, mai exact in clasa a 7-a, cand totul mergea bine, imi trecuse depresia am primit cea mai oribila veste. Trebuia sa ma mut in Italia. DIN NOU. Incercam sa fiu fericita, parintii mei isi doreau asta si nu puteam sa intervin eu, pana la urma sunt doar copilul. Acum sunt in Italia, dupa o saptamana de scoala. Am plans in fiecare seara pana am adormit si mananc mai mult decat de obicei pe baza de stres. Incep sa cred ca o sa intru iar in depresie pentru ca incep sa am simptomele. Pur si simplu nu imi place aici. Viata mea e acolo. Prietena mea cea mai buna e acolo. Eu sunt aici. Singura. Am nevoie de macar incurajari daca nu sfaturi. Nu cred ca mai pot sa ma mut inapoi. In primul rand de rusine, ca nu am reusit sa ma integrez si in al doilea rand ca nu am unde sa stau. Nu vreau sa intru iar in depresie...

2 răspunsuri:
| Yon1470 a răspuns:

Poate parintii tai nu au un viitor stralucit in Romania si au decis sa mearga pe alte meleaguri, sa castige mai bine.E normal sa te ia si pe tine acolo, doar esti copilul lor si trebuie sa te adaptezi, pentru ca nu se poate altfel. Tine legatura cu prietenii si poate reusiti sa va vedeti in vacante.Incearca sa stai de vorba si cu parintii tai si sa le spui ce simti si ca ai nevoie de mai multa atentie. Timpul le rezolva pe toate si trebuie sa astepti putinel.

| Vvistula a răspuns:

Trebuie sa fii puternica, numai asa vei supravietui, cauta in tine puterea de care ai nevoie si vei renaeste, vei deveni o noua persoana, mai bună si mai capabilă.