Stiu cum e sa traiesti in trecut, nu traiesc asa des si atat de profund, dar am momente cand as vrea sa fiu acolo si nu e prima oara cand patesc asta... Daca incerci sa fi fericit, sa gasesti lucruri atractive, sa fi vesel, sa ai teluri in viata pentru care sa mergi mai departe, trecutul ramane in urma. Tu de fapt traiesti in acel trecut frumos, si acum neavand ceva frumos care sa te bucure, te aruci in trecut. Traieste-ti viata la maxim! imi zicea un prieten si cand am facut asta am fost pe deplin fericita, uitam de trecut, traiam prezentu si viitoru. Bucura-te de prezent, cladeste-ti un viitor frumos si uita de trecut, lasa-l acolo si aminteste-ti-l la batranete, cand vei povesti nepotilor.
Hei,multumesc mult de raspuns, dar sincer e foarte greu pentru mine sa ma mai bucure prezentul deoarece sunt atat de atras de trecut, atatea amintiri frumoase de cand eram copil, copii de pe alee care nu erau mutati si scoala generala ma fac sa cred ca traiesc intr-un cosmar acum iar visul frumos e departe visul find scoala generala, copilaria mea si copii ce erau inainte pe alee...
Din pacate, nimeni nu te poate ajuta daca tu nu vrei si nu ai vointa sa intelegi ca trecutul nu poate fii schimbat si retrait, amintirile nu ti le fura nimeni, deci, o sa le ai pe veci.
Tu de fapt nu ai nici o boala a trecutului, ai o mare depresie de fapt!
Totul se rezolva daca mergi la medic si iti iei pastilele si incerci sa te autoconvingi ca merita trait prezentul, ca sa ai un viitor bun si frumos.
Hei,mersi frumos de raspuns chiar ma gandeam sa iau ceva pastile dar nu sti pastilele de depresie sunt scumpe? Cu ce te ajuta? Adica ce se intampla cand le iei ai alta stare sau uiti trecutul?
Multumesc pentru fundita!
Sa sti ca pastilel nu ajuta asa mult. Totul e in mintea, ca nu te vor face ele sa uiti i sa te bucuri de ziua de azi, cand ploua si tu vrei soare. Iti trebuie autocontrol la minte, si sa cauti in orice lucru minor spernta ca vei fi fericit, ca viata aare un sens, da tu sngur sens vietii tale.