Pai ce e asa de complicat... ai aflat ce vrea ala de 20 de la tine, sex si atata, lasa l in pace
Te-ai gândit că iubitul tău de 20 de ani vrea ceva anume de la tine? Dacă înţelegi la ce mă refer. Ideea e că trebuie să ai grijă cu cine umbli, măi. Şi nu numai. Eu zic să te gândeşti la câte a făcut tipul ăla pentru tine şi să le cântăreşti cum ar zice tata. Hm... şi acum crezi că a făcut ce a făcut (dacă a făcut ceva, nu cunosc situaţia) din motive egoiste sau nu? Cât de mult s-a dedicat ţie? Chestii... sper că mă înţelegi o.O
Şi nu e deloc drăguţ să-ţi înşeli iubitul. Şi nu numai. De ce nu te gândeşti exact pe care îl iubeşti mai mult, care ţine mai mult la tine şi care merită mai multe? După astea 3 ar trebui să te ghidezi, nu numai inima trebuie să decidă.
Baftă!
Ai facut bine ca ai zis "nu".El are 20 de ani pe bune ce vrea de la tine. oare. Eu zic sa te apropi de cek de 16 ani este si mai apropiat de varsta ta.Crede.ma ca stiu ce simti si eu sunt in aceeasi perioada sa zic asa dar nu te lasa luata de val si ai grija ce faci:*
Deoarece ai 15 ani, nici nu te gindi sa intretii relatii, plus ca, aveti doar o luna de cind va intilniti. Sfatul meu e sa te intilnesti cu cel ce 16 ani, eu am 18 ani, prietena mea 17, eu am inteleso ca tine la virginitatea ei, si am intretinut relatii dupa 8 luni de intilnire.