Nu are de ce sa iti fie frica. Asa ceva e inadmisibil. Cum sa-si bata joc de tine in halul asta? Dar tu esti carpa lor? Vorbeste cu parintii sa vina la scoala sa discute cu directorul, sa vina si parintii copiilor aia la scoala si sa rezolvati situatia. Crezi ca daca stai si induri situatia o sa inceteze? Nu, o sa faca mai rau pentru ca o sa vada ca le permiti. Daca directorul le va explica ca pot avea nota scazuta la purtare si parintii ii vor pedepsi te asigur ca nu o sa mai miste si o sa-ti dea saru' mana cand trec pe langa tine.
Cu celelalte fete cum se comporta? Tu esti singura sau mai au si alte tinte?
Vorbeste cu un profesor, cu directorul scolii, cu parintii. Nu e normal sa faca asa ceva, nu ar trebui sa iti fie rusine sa ii spui unui adult despre asta.
Ideea e ca nu mi-e rusine, mi-e frica. Daca o sa spun ceva, e posibil sa isi bata si mai tare joc de mine.
Nu are de ce sa iti fie frica. Asa ceva e inadmisibil. Cum sa-si bata joc de tine in halul asta? Dar tu esti carpa lor? Vorbeste cu parintii sa vina la scoala sa discute cu directorul, sa vina si parintii copiilor aia la scoala si sa rezolvati situatia. Crezi ca daca stai si induri situatia o sa inceteze? Nu, o sa faca mai rau pentru ca o sa vada ca le permiti. Daca directorul le va explica ca pot avea nota scazuta la purtare si parintii ii vor pedepsi te asigur ca nu o sa mai miste si o sa-ti dea saru' mana cand trec pe langa tine.
Cu celelalte fete cum se comporta? Tu esti singura sau mai au si alte tinte?
Normal ca ar trebui sa le spui parintilor.Serios,nu am auzit de baieti asa de nesimtiti in toata viata mea.Tu ce-ai facut acolo,ai tacut? Trebuia sa strigi in gura mare ca nu te lasau in pace, da rusinea la o parte.
Si, chiar sunt curioasa, daca profa a venit in clasa, cum de nu a vazut nimic?
Mereu exista cativa copii care stau pe hol si pandesc. Atunci cand vad ca vine profesorul intra si striga ca descreieratii: "vine profaaa!"
Deci, atunci cand au intrat copiii in clasa aia mi-au dat drumul. Eu eram plansa, dar eram in ultima banca. Atunci cand s-a uitat mai bine la mine si m-a intrebat ce am patit, am zis ca am cazut. Nu stiu. Nu mi-e rusine, mi-e frica.
Bai frate inseamna ca tu esti dezvoltata rau daca baietii te doresc asa de tare :-p nu stiu ce sa zic vb cu maicate si cu taicatu si spune-le s vina la scoala sa vb cu directorii si de acolo daca nu se rezolva nimic adu si politiaaaaa mai NU E NORMAL ASA CEVA BAII baietii aia erau mai mari decat tine si daca da cati ani aveau? poate se poate explica si dupa varsta
Nu sunt mai mari ca varsta, sunt in clasa cu mine. DOar ca fac tot felul de sporturi si si-au gasit sa ma tina fix butoaiele umane.
Trebuie neaparat sa vorbesti cu parintii tai.Asa ceva nu e normal.Sunt nesimtiti si nu stiu de rusine.