anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuzati-ma pentru categorie! Azi m-am despartit de doamna invatatoare! Am plans mult pentru ca o iubeam enorm, imi era ca o a doua mama.Cuvintele ei blande parca aveau o putere magica, nu aveam cum sa nu plang.Cu atata blandete ne-a urat drum bun in viata! Nu stiu daca voi trece usor peste aceasta despratire.Va rog, spuneti-mi cum as putea sa nu mai fiu asa trista, va rog din din suflet!

5 răspunsuri:
| iStarry a răspuns:

Buna! si mie mi-a fost greu sa ma despart de doamna invatatoare acum 4 ani sad, dar gandeste pozitiv:sunt sigura ca o sa o mai vedeti prin scoala si o sa va viziteze si la clasa happy asa, mie mi-a fost mai usor sa ma despart de ea...si acum eu ma despart si de colegi crying, dar viata merge mai departe si...sa fiu sincera, chiar ma bucur ca scap de unii dintre ei laughing

| TheDarK2012 a răspuns:

Cauta-ti ceva de facut, nu te mai gandi, gandeste-te si imagineazati ce fel de colegi noi vei avea.Succes

| Laura1074 a răspuns (pentru TheDarK2012):

Eu voi avea aceeasi colegi ca si pana acum dar multumesc de sfat!

| Sateanu55 a răspuns:

Auzi eu acum 1 an cand m-am despartit de ''hodoroaga'' am dat party! in fine deci daca vrei sa o uiti trebuie sa te gandesti la dirigintele care o sa-ti pice

| Laura1074 a răspuns (pentru Sateanu55):

Nu,nu vreau sa o uit! Vreau doar sa nu mai fiu trsita cand ma gandesc la ea! Su cred ca am reusit! Daca ai ajuns sa ii zici invatatoarei tale "hodoroaga" inseamna ca nu a tinut deloc la voi! Dar invatatoarea mea e super! E atat de blanda si buna! A facut totul pentru noi!