| Al3xysS a întrebat:

Buna TPU[;*]
Scuze categoria!
Am trecut de curand in clasa a 9 a la profilul stiinte ale naturii, prima clasa, acolo am inteles ca trebuie sa stiu matematica si fizica la perfectie. Dar eu nu prea stiu fizica, deoarece in clasa a 5 a am avut o profesoara care nu "o durea" de noi, nu ne'a invatat aproape nimic. In clasa a 6 a a venit un profesor[ l'am avut pana in a 8 a] care nu stia sa faca nimic cu noi, decat probleme, ne cere o carte, si ne dadea "cuvant cu cuvant" din acel manual[ chiar si desenele erau la fel ca in carte]. In clasa a 8 a, eu si colegii mei ne'am prins ca ne citea exact dupa manual. Puteti sa imi dati si mie un site sa vad cartile exact pe net online, plizz ajutati-mapuppy dog eyes
Dau funda si vot
puppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| NorbO a răspuns:

Stai chill, nu trebuie mate si fizica mai mult ca la alte claselaughing
Depinde si de profesor, dar nu va fi nici o problema!
Stiinte ale naturii nu prea are asa mare legatura cu matematica sau ma inselthinking
Eu sunt la mate info si nu e stress deci chill!

1 răspuns:
| Hallie a răspuns:

Hey Al3xyS.Esti la stiinte sociale nu mate -fizica.Stiinte sociale adica biologie, chimie( da, trebuie si matematica, dar nu sa stii ca si unul care e pe profil mate-info/fizica). Sper ca te-am ajutat. Pa pa