| HallyKity a întrebat:

Buna TPU scuze de categorie,
imi poate spune si mie cineva despre ce este vorba in serialul vampire diares, aud pe toata lumea vorbind despre el si as vrea sa stiu cate ceva despre continutul acestui film daca merita sa-l vizionez(fara uita-te si di vezi despre ce e vorba)
cine imi spune cat mai multe FUNDITAhappy

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Spoilereul urmator este scris de mine pentru un site profi:
Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu a avut parte in urma cu 4 luni de o mare tragedie : parintii ei au murit intr-un accident de avion. Astfel aceasta, impreuna cu fratele ei, in varsta de 15 ani trebuie sa faca fata durerii. Anul scolar tocmai a inceput. Elena impreuna cu prietenele sale sunt fascinate de prezenta unui nou stundent, tanar misterios si carismatic pe nume Stefan. Cei doi tineri au inceput sa vorbeasca, pe scurt facandu-si ochi dulci. Ceea ce nu stie Elena este ca Stefan este de fapt un vampir in varsta de 200 de ani. Chiar daca este un vampir Stefan incearca sa-si ascunda aceste instincte. Stefan are un frate, pe nume Damon care, fata de Stefan tot ceea ce face este sa-si faca treaba de vampir, sa faca rau oamenilor, incercand chiar sa o omoare pe Elena, astfel s-a declansat o adevarata rivalitate intre cei doi frati Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de carti publicate in 1991

2 răspunsuri:
| HallyKity explică:

Mersi simpatik, da e frumoasa povestea seamana asa putin cu twilight, o sa ma uit si eu la el.inca odata mersi mult:X

| Simpatic a răspuns:

Cu placere