anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

se apropie ziua de nastere a iubitului si nu stiu ce sa-i cadonez. Ajutati-ma cu un exemplu. Dau funda. ))

Răspuns Câştigător
| slayer09 a răspuns:

El 19 si tu 16? pai acum depinde cum stai, daca are casa lui, si as fi in locul lui, m-as duce la el cu niste pufuleti buni, cipsuri si niste bere (depinde ce ii place lui) si as incerca sa fiu cat se poate de vesel cu el, as incerca sa joc fel de fel de jocuri: avioane, boltz (asta e doar pentru cei peste 18 anilaughing ), carti de joc, glume, porunci, asta sa nu depaseasca limita bunului simt, adica sa nu fie partida de dragoste daca tu ai 16 ani...as incerca sa ii infrumusetez ziua prin veselia mea. big grin. Bine asta e doar o parere, adica ce as face eu in locul tau. tongue

4 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

I-ai ceva semnificativ thinking Eu una i-am luat iubitului meu de ziua lui [ 17 ani ] un ceas de argint si un lantisor de argint cu initiala mea :d. Ii poti lua si tu iubitului tau. Sau am vazut la multe prietene ca le-au facut iubitilor tricou personalizat cu poza. ^^ Succes!

| slayer09 a răspuns:

Cati ani are iubitul tau? daca e minor ma gandesc sa ii iei ceva folositor pentru varsta lui. Cum zice si fata de deasupra (are un nume mai ciudatbig grin ) un lantisor sau o bratara fina, subtirica (acum depinde care e stilul lui). Daca nu e minor, ai putea sa ii cumperi o un aparat de ras bun + un bax de bere (sau vin) si o noapte romantica laughing

| Fallulah a răspuns (pentru slayer09):

Naopte romantica la 16 ani! Minunata idee big grin
Va face 19.

| slayer09 a răspuns (pentru Fallulah):

El 19 si tu 16? pai acum depinde cum stai, daca are casa lui, si as fi in locul lui, m-as duce la el cu niste pufuleti buni, cipsuri si niste bere (depinde ce ii place lui) si as incerca sa fiu cat se poate de vesel cu el, as incerca sa joc fel de fel de jocuri: avioane, boltz (asta e doar pentru cei peste 18 anilaughing ), carti de joc, glume, porunci, asta sa nu depaseasca limita bunului simt, adica sa nu fie partida de dragoste daca tu ai 16 ani...as incerca sa ii infrumusetez ziua prin veselia mea. big grin. Bine asta e doar o parere, adica ce as face eu in locul tau. tongue

| andrei1237 a răspuns:

Poti sa ii cumperi un parfum sau un tricou personalizat cu voi doi.