anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se apropie ziua mea si habar nu am unde sa mi-o fac dar nu mai vreau acasa anul trecut am facut-o acasa si a iesit dezastru total! Mentionez ca este iarna (23 decembrie) o sa mi-o sebrez putin mai devreme mentionez fac 12 ani happy MERSI DAU FUNDOII:X

Răspuns Câştigător
| Aeerdnaaa a răspuns:

...inchiriaza un restaurant sau un club dar pacat ca faci de abia 12 anisori (apropo la multi ani pentru atunci laughing, dar daca esti asa micuta du-te la o ruda de a ta si roag-o sa iti faci ziua la ea si sa va lase singuri oh go on ca nu cred ca mai sunteti asa.sa spargeti geamurilehee hee

3 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

12 ani. Fa-ti-o tot acasa parerea mea.Pentru ca la tine acasa o sa te lase sa "stai'pana la cat vrei. asa daca te duci in alta parte. chiar daca este ziua ta nu prea cred o sa te lase ai tai. Sau nu stiu.Sau daca nu ia-ti prietenii si duceti-va prin oras faci cinste si aia e.Nu stiu straight face

Răspuns utilizator avertizat
| watzzup a răspuns:

Aeerdnaaa las-o ma is mai mic decat ea 10 ani taci naibi din gura
asa unde sa tio sarbatoresti? eu zic la McDonald's o sa iasa mai mare dezastru cand o sa tabare toti pe local rolling on the floor sau zile ca sa amanat petrecerea si iti serbesti ziua cu cativa prieteni laughing