| Babyk3yk3y a întrebat:

se spune. ca prima dragoste e cea mai dureroasa. din pacate asa e! am iubit si eu enorm. insa. el sa folosit de mine si m-a lasat. il iubeam enorm. dupa aia am incercat sa mai am relatii cu alti baieti. sa mai iubesc din nou. dar orice relatie noua. nu dureaza mai mult de 3 saptamini. pentru ca nu pot iubi. vreau dar nu pot. si acum. a trecut un an deja. si eu tot il mai iubesc ca in prima zi. In zilele cand imi sta in gand clipa de clipa. noaptea nu il visez. dar numai cand imi bag cu sila in cap ca nu il mai iubesc. si uit de el. noaptea imi apare in vis. ca e totul bine si ca ma iubeste asa cum il iubesc si eu. nu stiu ce sa fac. cum sal dau uitarii? Vreau si eu sa pot iubi din nou. am nevoie de ajutorul vostru. " Fundaa."

2 răspunsuri:
| babykeykey a răspuns:

Eu zic sa incetezi cu relatiile pentru o vreme...numai timpul poate rezolva problema. o sa cunosti pe cineva care te va face sa uiti de el chiar cand nu te astepti! Bafta!

| Yruu a răspuns:

Nu te gandi la altev relatii in asemenea cazuri. asa cum u te`ai simtit kumplit cand tea folosit fostul tau prieten asa se vor simtii si ceilalti cu care vei fi. cand esti sigura ca nu mai tii la el. incepe`ti o relatie cu un alt baiat