Hey! Daca nu isi arata sentimentele, poate nu simte ceva special pentru tine, iar daca simte zic eu ca ti-ar zice, dar depinde si de caracterul lui.Sau ai putea sa vorbesti cu vreun prieten de-al lui sa-l intrebe ce parere are despre tine.Ai grija ce faci, daca nu te place mai mult decat ca pe o amica nu te stresa sunt mii si mii de baieti poate chiar mai ok si mai ffrumosi decat el. Sper ca te-am ajutat.
[Funda?:*]
Dragoste nu trebuie fortata.Si aceea nu e dragoste daca plangi mai mult decat zambesti.Gandeste'te ca, da; il placi.Dar mai sunt inca 6 sau 7 miliarde de oameni pe planeta. Daca ar fi cu adevarat indragostit de tine ar spune'o fara remuscari.Dar adevarul doare.Asa a trebuie sa treci peste, chiar daca doare, cu fruntea sus.
Daca el nu le recunoaste,fa-l tu sa le recunoasca,fa-i avansuri si trecand de la o vorba la alta intreaba-l daca te place,daca iti raspunde ca nu, inseamna caci chiar nu te place si trebuie sa il uiti, dacaiti raspunde ca da obtii ce vrei.BAfta!:p Funda!?
Uite,nu sunt expert in relatii, dar iti dau cateva sfaturi...1. Daca ai vrea sa-ti dai seama ca te place uita-te dupa privirea lui sau daca iti surande.Asta doar daca vorbesti cu el 2.Ai spus ca nu isi recunoaste sentimentele? Uite la asta e greu de raspuns dar se poate... Uite cumate in vorba cu el de multe ori pana la un moment dat si cand sunteti singuri intreaba-l daca chiar te place. daca zice "da" nu stiu ce sa spun; dar daca zice "nu" uita-te dupa privire caci poate iti pune inima si mintea la incercare.BAFTAsper ca iti va fi de folos raspunsul
O sa iti dai seama pe parcurs ca nu a meritat si nu are rost sa suferi pentru el!
Dar de unde sti daca acel baiat are niste sentimente? Tu il placi asta nu inseamna ca si el trebuie sa o faca sau si el simte asta daca il placi, arata-i cine esti, fi prin preajma lui, comportate ca o persoana calumea:d si poate va ajunge si el la o concluzi? Buna sau rea pana la urma, daca nu risti nu castigi :d