| 7Slasher666 a întrebat:

si eu problema de cand am inceput liceul, adica de vreo 4 luni.Au inceput a-mi iesi cosuri, si sunt foarte enervante.Stiti vreo metoda de a scapa de ele? Am folosit produse cumparate, dar mai mult mi-au agravat situatia, ba chiar mi s-a uscat si pielea si au aparut "coji de piele". Stiti ceva tratamente de casa?

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Incearca masti cu suc de lamaie si castravete, de doua ori pe zi. Lamaia are un acid puternic decolorant, iti va usca cosurile si le va distruge radacina si in plus de asta ajuta si la estomparea urmelor lasate de cosuri.

| 7Slasher666 explică (pentru frostxtq):

Multumesc frumos, o sa incerc.

| frostxtq a răspuns (pentru 7Slasher666):

Cu placere happy
Poti sa incerci si masti cu argila. (gasesti argila pentru cosmetica la plafar). Te va ajuta sa controlezi excesul de sebum care provoaca aparitia cosurilor si iti va lasa pielea fina.

Mi-au mai trecut, dar am fost putin cam prostut si le-am spart.acum am cateve semne pe fata...In afara de zeama de lamaie, exista si altceva care poate indeparta petele?

Zeama de ceapa. Are acelasi efect de albire, doar ca mirosul e mai puternic si e mai incomod sa razuiesti ceapa decat sa storci lamaia.

Sunt dispus sa fac orice este nevoie. Urasc cosurile!

Cui ii plac?
O sa fie nevoi de rabdare sa stii. Nu o sa iti treaca de pe o zi pe alta si iti recomand sa nu abuzezi de aceasta metoda. Te va ajuta, iti garantez insa daca exagerezi s-ar putea sa iti dauneze tenului. Sucul de ceapa si de lamaie este foarte puternic. happy

O data la cat timp sa aplic asta? Asa am facut si cu produsele care le-am cumparat, ma dadeam in fiecare zi, si mi-au uscat pielea

Daca ai tenul gras, aplica de doua ori pe zi si stai cu sucul pe fata timp de 10-15 minute, pe urma clatesti cu apa calduta. Daca dupa cateva zile, observi ca iti usuca pielea, aplica doar odata pe zi si ar fi bine ca dupa ce iti clatesti fata si o usuci cu un prosop curat, sa aplici si putina crema hidratanta daca ai.

Crema hidratanta am.Multumesc mult pentru tot.

Cu placere! Sper sa aiba efectul dorit si sa scapi de cosuri.

12 răspunsuri:
| AH5 a răspuns:

In mare parte adolestentilor le iesa cosuri deci : 1) Ia frunze de patrunjel, pune apa MINERALA la fiert si pune frunzele in apa amestecand bine, aplica pe fata
2) Ia o jumatate de aspirina, zdrobeste-o si amesteca cu demachiant si putina sare, aplica pe fata lasa sa actioneze 5 minute happy

| 7Slasher666 explică (pentru AH5):

Nu am demachiant, nu exista fete in casa big grin