| IubesteEa a întrebat:

Buna TPU si la multi ani!:*as vrea sa ma ajutati la o mica problema dar mai intai sa va explic cum merge treaba, deci dupa ce fostul iubit nu ma baga in seama de cateva luni nu stiu cum s-a intamplat dar cand a venit in parc a stat cu mine si cu o fata si eu am un frate care e in clasa cu el a intrebat de el si s-a cam apropiat de mine (la fata era vesel asa )apoi seara cand stateam pe banca nu toti el tot se uita la mine desi faceam glume el nu radea doar se uita si pe prietena mea nu o lasa in pace. Ne-am dus intr-o scara unde el arunca cu reviste in mine si isi cerea scuze, mai era un baiat cu noi si eu cu aceea fata ne uitam pe telefonul lui la orarul de scoala (ma rog suntem in vacanta dar eram curioasa)si l-am intrebat eu ceva si fostul se uita la mine si imi zambea. de cateva ori era sa ne atingem mainele ce frumos apoi ia cerut idul lui prietena mea voi ce 1.credeti ma place pe mine sau pe aia? 2.de ce ia cerut idul? 3.de ce tot sa comportat asa cu mine de obicei nu facea asa 4. si de ce credeti ca se uita la mine si imi zambea! va rog raspundeti la cele 4 intrebari va rogg fiti seriosi de anul nou la multi ani! si dau funda si vot! la cel mai bun raspuns la restul numai vot! auziti dar el a luat telefonul baiatului acelea si cica facea poze si a spus ca m-a prins pe mine ce credeti? oricum daca o place pe prietena mea eu am vorbit cu ea si a zis ca nu a bagat-o in lista si ca nu ar fi cu el niciodata ca sa nu ma raneasca pe mine si ca ea vrea sa ne impace pe amn2 credeti ce a zis ea?

Răspuns Câştigător
| Dreww a răspuns:

Nu e sigur raspunsul...dar. posibl ca fostul sa vrea sa si bata joc de tine, sau poate chiar de place... poate i-a cerut idul prietenei tale ca sa vorbeasca despre tine;-? E POSIBIL ca fostul tau prieten sa vrea sa va impacati, iar prietena ta sa -l ajute. multa bafta. fundita?

1 răspuns:
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Salut.Sa stii ca nudtiu ce sa iti zic ori baiatul ala te place ori vrea sa isi bata joc de tine dandu-ti sperante false, oricum tie iti place de el? ca daca nu nu ar trebui sa te intereseze de el si sigur nu o place pe prietena ta dar tie daca nu iti place nu ar trebui sa iti pese de ce face si ce se intampla.