| Yourfavgirl a întrebat:

Buna TPU,simt ca mi-am gresit locul la facultate,a fost o facultate mai mult dorita de ai mei decat de mine, mi-as dori sa o schimb cu altceva, dar ei sunt foarte incapatanati si nu ma vor lasa..imi vor spune ca decat s-o schimb,mai bine ma duc sa lucrez salahor,plang in fiecare seara aproapa,efectiv nu imi place unde ma aflu, mi ca se isca vreun scandal si tot eu ies in pierdere.
Ce ma sfatuiti sa fac, ma simt coplesit de emotii?

Răspuns Câştigător
| CSurfing a răspuns:

La fel am patit si eu in facultate. Si cand parintii mi au spus ca ma iau acasa daca renunt la facultate am facut asa. Am cauta vreo 2 luni un job, m-am angajat ca ospatar si din salar mi am platit chiria si ce aveam nevoie. Nu am mai depins de ei deloc chiar daca a fost greu, am rabdat, dar am renuntat la prima facultate si am dat la ce imi placea mie. rezultat, am terminat facultatea dorita, lucrez in domeniul ei si sunt extra fericit! Parintii si -au revenit si au inteles dupa vreun an si ceva ca sunt major totusi si eu hotarasc pentru viata si viitorul meu nu ei! daca ei vor o facultate anume sa o faca ei! Nu eu care imi doresc altceva in viata! Ai curaj si ia decizia pe care o simti ca ti se potriveste!

| Yourfavgirl explică (pentru CSurfing):

Mersi)
Am un orar destul de sucit si nu stiu cum m-as putea angaja, desi vreau sa ma angajez.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"| heyiwannabeyourfriend12: mi-am gresit locul la facultate"

despre ce e vorba și ce ai vrea tu de fapt?

| Yourfavgirl explică (pentru sierra1):

Eu am ajuns la Inginerie chimica, UPT
As vrea sa ma duc la Medicina.

| sierra1 a răspuns (pentru Yourfavgirl):

și ce te impiedică să mergi unde VREI și unde poți (chiar, poți lua examenul?)

| Yourfavgirl explică (pentru sierra1):

Parintii sunt singuru obstacol din toata problema, de luat pot sa il iau.

| sierra1 a răspuns (pentru Yourfavgirl):

Du-te, or să te felicite (într-un final)

| mihai69 a răspuns:

Fata mea a început 4 facultăți. Singura ei problemă e că nu a terminat niciuna...
Dacă tu știi clar ce vrei, vezi-ți de viață - tu o s-o trăiești, nu părinții tăi!

| Rebella1 a răspuns:

Eu in locul tau nu m-aș răzvrăti împotriva lor deoarece depinzi de ei din cate deduc. Du-te fa acea facultatea poate îți place, apoi când vei fi pe picioarele tale să poți avea un venit stabil sa te întreții poți face facultatea dorita. Din cate spui tu ei nu vor să își schimbe decizia, daca sunt atât de înverșunați este posibil să îți retragă sprijinul financiar. Vrei mai bine să muncești și să îți rupi spatele decât să te duci la o facultate? Decizia îți aparține.

| mariatt5 a răspuns:

Eu consider ca ar trebui sa faci ceea ce îți place. Știu, ti-e greu sa te revoltezi împotriva lor, dar tu îți trăiești viata ta, iar ei pe a lor.