Naspa de tine. Imi pare rau. Incearca sa te gandesti la lucruri frumoasa. Esti la inceput de drum in viata. Viata o sa te loveasca hard cand vei pleca de la mama si tata, cand vei fi pe picioarele tale. Incearca sa iti gasesti un hobby ceva cu care sa iti umplii timpul. Intr-o zi iti vei gasi sufletul pereche, nu ai de ce sa plangi dupa ceva ce a fost pentru ca daca era sa fie pentru tine inca era, dar este la trecut. Nu a fost pentru tine. Capul sus. Bafta.
Deci iti multumesc enorm. Asa am sa fac. Bafta si tie frate
Atunci cand incepi o relatie, trebuie sa accepti ideea ca aceasta are si un sfarsit. Dupa ce relatia a luat sfarsit, multumeste-i partenerei pentru clipele frumoase petrecute impreuna si apoi trebuie sa te uiti inainte, nu sa te gandesti la trecut. Trecutul conteaza ca experienta, pentru viitor. Timpul va estompa eventualele rani provocate de despartire.
Imi place ce ai scris. Multumesc pentru ajutor. Bafta in continuare, Ai grija de tine. Pentruca daca tu nu ai. nimeni nu are.
De uitat nu o vei uita niciodata, mai bine te impaci cu ideea si-ti spui ca nu ar fi mers relatia ca nu va potriviti, ca nu te merita si vei observa ca dispar sentimentele fata de ea.
De impacat nu ma voi impaca cu ea. Pentruca ea m-a lasat. Asa ca. Iti multumesc enorm de mult pentru ce ai scris. Bafta in continuare
Am spus sa te impaci cu ideea ca "nu ar fi mers relatia cu ea", nu sa te impaci cu ea!
Oricum, mult succes!