Din experienta mea cu baietii timizi pot sa spun ca e bine sa il lasi pe el sa faca primul pas. Mai mergi pe langa el si baga-te in vorba, insa asteapta-l pe el sa arate clar faptul ca te place. De multe ori comportamentul lor poate fi inselator si nu numai. (pot spre exemplu daca faci tu primul pas sa se dea inapoi)
Ar fi bine ca acea prietena sa inceteze, fiindca doar pune presiune asupra lui si mai degraba il face sa ezite.
Din moment ce el iti stie sentimentele, e de asemenea posibil ca el sa nu fi gasit momentul potrivit pentru a te aborda. (inca un motiv sa te bagi in seama un pic ; nu uita insa sa nu fi prea insistenta)
Eu sunt in clasa a 8-a, insa am avut si eu o asemenea relatie si m-am regasit in povestea ta. Tot ce pot sa iti doresc este sa ai mult succes! :3
Îţi mulţumesc mult! Tocmai la acelaş lucru m-am gândit şi eu, prietena mea vorbindu-i mereu de mine şi spunându-i pe lângă multe minciuni, el ar putea să mă ezite, şi nici nu vreau să trăiască cu impresia că sunt o obsedată după el, şi gândit doar: A, păi ei îi place de mine, ea să facă primul pas, nu eu.
Nici asta nu vreau. Pentru că mie nu-mi place să fac primul pas. Nici măcar nu aveam de gând, dar pur şi simplu m-am trezit cu prietena mea spunându-mi într-o zi: Bă, gata, vorbi cu *** și îi spusei că-ți place de el. Plus de asta, ea i-a zis într-un moment în care nici măcar nu eram sigură dacă-mi place de el sau nu, că-l văzusem doar de vreo 5-6 ori pe la școală, așa, dintr-o privire, înțelegi . Offf, ar de vorbit, mor de rușine să mă duc așa și să mă bag în vorbă cu el, în primul rând că nu aș știi ce să-i zic, iar în al doilea rând el mereu e înconjurat de grupul lui de prieteni, adică băieți -.-, și na... eu sunt și foarte timidă și m-aș simți aiurea + de asta, mereu mă gândesc „ Neeh, Doamne, cum să mă bag în vorbă cu el, după mă crede o ciudată și poate zice: Uite-o și p-asta ce se bagă în seamă. " știi ... oricum, mersi încă odată pentru tot :* O să țin cont
Textul ăsta al tău e demn de Miţa Baston sau "ţăţica " aia care s-a dus la "judecător" ( vezi tot Caragiale).
Cît despre ortografia asta a ta!
Cred că un japonez care învaţă limba română ( fără profesor) ar scrie mai corect decît tine.
Ne mai faci cunoscut şi că eşti la liceu.
Din cîte îmi amintesc eu, din urmă cu vreo 50 de ani, în liceu nu se mai face gramatică.
Peste vreo doi - trei ani ai să ai pretenţie să ajungi la vreo facultate ( deşi eu trag nădejde că nu vei ajunge, pentru că nu vei lua BAC-ul)şi atunci vei ajunge vreo doamnă inginer ( sau doctor, sau economistă) care nu va şti să scrie româneşte.
Vei fi un fel de "semidoctor" ( vorba lui Mircea Crişan) sau o " sfertodoctă".
Știu ce greșeli am făcut, bine? Dacă nu aveai de gând să mă ajuți cu vreun sfat, mai bine tăceai și mâncai rahat în continuare pentru că părerea asta a ta, nu mă interesează și stai chill că nici nu mă afectează. Ești doar un alt non-lifer care se crede perfect, dar nu este. Tristuț. Îți doresc o zi frumoasă în continuare! _||_
Prietenele alea ale tale sunt cam duse)
Eu zic sa te duci la ele si la le spui,ba eu nu vreau sa va mai bagati nu e treaba voastra lasati-ma sa fac ce cred eu ca e bine.
Dar le spui frumos,iar despre dansul eu zic ca te place sigur daca spui ca se uita insistent la tine si ca zambeste etc.
Asta inseamna ca flirteaza,eu zic sa faci si tu la fel,nu ii zice ca iti place de el doar fai si tu la fel,uita-te insistent si ii raspunzi cu aceeasi privire.
Crede-ma ca merge,iti spun din propria experienta.
Si la mine este un baiat care tot la fel se uita insistent si da dovada ca ''ma vrea''. Lol e ciudat), dar asa este si mereu cand ma vede vine pe unde sunt eu si chestii din astea,dar nu cum ti-ai imagina ''A ce dragut ii place de tine sa fiti iubiti.''
Nu asa
E ciudat,nu stiu cum sa explic,poate si baiatul de care iti place tie face la fel,asta inseamna nu neaparat ca ii place de tine si doar atat. Este gen te vrea rau
Stiu, e ciudat,dar eu stiu tocmai de la mine, iar el cand se uita asa la mine, ma uit si eu, nu neaparat ca imi place de el, dar imi place sa fiu sigura pe mine si sa fac oamenii sa ma placa )
Bafta multa