anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, sincer nici nu stiu daca ar trebui sa spun asta aici, pe un site unde as putea fi judecata in orice moment.

Cum as putea sa trec peste toate chestiile intamplate, sa accept totul si sa fiu mai fericita?
S-au intamplat si se intampla in continuare foarte multe chestii in viata mea care ma "trag" in jos si trecutul s-au intamplat chestii in trecut care INCA ma afecteaza. Tot ce vreau e sa fiu mai fericita.
Nu pot accepta tot ceea ce s-a intamplat, imi e foarte greu.

In afara de asta, am fost impreuna cu un baiat, m-am simtit iubita, vreo 4 zile vedeai numai fericire pe mine, zambeam incontinuu, dar am inceput sa ma simt incomfortabil cu el, nu mai doream relatia asta. Asa ca m-am despartit de el, intr-un fel regret, intr-un fel nu si chestia asta inca doare. Adica el a fost prima persoana la care chiar am tinut...

Ar fi o cale sa trec peste tot si sa incerc sa fiu mai fericita? Chiar am nevoie de ajutor. Nu mai am nici o speranta si nu mai vad un viitor. :/

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta arata clar ca esti inca mica si nepregatita pentru o relatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum poti spune ca ai tinut la cineva, daca relatia a durat doar 4 zile?
Eu spun sa te focusezi pe prietenia cu fetele si sa iesi afara, sa te bucuri de soare si de plimbarile cu ele, lasand baietii in pace, pana mai cresti, te maturizezi sti ce vrei si poti lega o prietenie serioasa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar fi o cale sa trec peste tot. Da.
si nu mai vad un viitor. Dacă nu mai vezi asta, ce vezi totuși?

| Sbsbsb2001 a răspuns:

laughing)) Sa vezi ce fain ii sa fi intr-o relatie cu cineva o saptamana, fara pupat sau alte chestii si sa suferi 8 luni de zile. Imi vine sa rad cand ma gandesc. Nu stiu cati ani ai dar e doar o chestie de timp si de cum privesti lucrurile. Daca tu ai simtit ca nu iti doresti ceva cu el, ai facut-o pentru binele tau si a sti ca indragostitul nu e tot una cu iubirea. Poate ai remuscari din cauza faptului ca se simte el ranit sau ceva, dar nu e un motiv pentru care sa nu mai vezi un viitor, toate la timpul lor.