| xPitic a întrebat:

Sincer nu stiu cum sa incep, nu e nici macar o intrebare.Pfstraight face In scoala mea e un baiat cu un sigur anisor mai mare decat mine. e tare draguthappy de fiecare data cand trec pe langa el.se uita la mine, si eu. dar incerc sa nu. l privesc in ochi. Stiu pare absurd, chiar imi place si cred ca si lui dar imi e tare frica de un refuz si de o faza de genu`: Nu esti pe gustul meu! Nu vreau nimic cu tine! Chiar imi e frica de ceva de genu` Sincer chiar pare absurd toata "ciorna "asta. da` poate careva imi da un sfat bunstraight face

Răspuns Câştigător
| Gabrielaaaa a răspuns:

Cred ca ar fi dragut sa vorbesti cu o prietena care il cunoaste si stie mai multe despre el.Sau daca nu, sa il saluti sa vbiti etc. Apoi din vorba in vorba poate iti cere adresa de messenger daca tot zici ca ii place si lui de tine.Si va cunoasteti mai bine si cine stie poate iese ceva! Succes!

2 răspunsuri:
| dana85 a răspuns:

Creeaza oportunitatea de afi singuri, doar voi doi, intr-un cadru mai intim, relaxat, si atunci vei primi raspuns la intrebarea: este sau nu interesat de persoana ta?

| Jesye a răspuns:

Sa inteleg ca esti fata? in ziua de azi nu mai sta treaba cu "dragoste la prima vedere"... spui ca nu incerci sa'l privestiin ochi? daca il vrei vorbeste cu el, "baga'te in seama cu el", incearca sa il cunosti/sa te cunoasca si daca e asa cum crezi tu (". chiar imi place si cred ca si lui.") restul o sa vina de la sine