Buna.
ai putea sa il chemi in parc,sau la un suc unde sa fiti singuri si sa il intrebi ce vrea sa iti zica.
tu nu ai spus daca il mai placi,daca mai vrei o relatie cu el.
poate el mai simte ceva pentru tine.
eu zic ca nu ar trebui sa va pese ce spune x sau y despre voi,si daca va impacati si veti fi din nou impreuna,sa va simtiti bine si sa ii dati draq (pe romaneste) pe toti!
din nou, intreaba-l ce vrea, pentru ca timpul trece.
Buna Tina! Cred ca ar trebui sa il rogi sa iti explice ce se intampla cu el pentru ca tu simti ca ceva nu e bine, simti ca ar vrea sa iti spuna ceva, spune-i sa iti zica indiferent ce ar fi deoarece ti se pare ca ceva s-a schimbat intre voi si iti doresti ca totul sa fie ca inainte! Bafta!
Cred ca trebuie sa vorbiti direct. Spune-i sa-ti zica ce are pe suflet, pentru ca numai prin comunicare se rezolva problemele. Mai mult de atat nu stiu ce-ti pot spune.
Pai exista posibilitatea ca el inca sa te placa. Daca va certati si va impacati inseamna ca ori prietenia voastra e foarte puternica ori e cevamai mult de-atat. DAca el in ultima vreme a fost mai rece se poate ca el inca sa te placa si din cauza aceea ce s-a intamplat in trecut sa-i fie frica sa-ti spuna.De ce nu vorbesti cu el? Spune-i ceea ce gandesti si roaga-l sa-ti spuna de ce este distant, ces-a intamplat.A da un mic sfat din propie experienta sa Nu-i faci "crize" adica brusc sa tipi la el ca de ce numai e cum era si tot tacamul. Well. sper ca te-am ajutat.Bafta!
Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ca tu chiar vreti sa fiti ca inainte si ca iti pare rau pentru cele intamplate. O sa mearga. :*