Tatal tau ce zice?
Eu sunt de parere sa nu o asculti si sa nu te iei dupa ea. Ce vrei, sa ajungi la fel de indoctrinat? Mai ai 2 ani in care trebuie sa suporti, dupa te poti impune mai bine, dar asta nu te opreste nici acum sa fii ferm pe pozitie si sa spui ca nu te intereseaza biserica ei. Ii poti pune intrebari incuietoare, cum ar fi daca e asa buna biserica aia de ce nu are sfinti, de ce de Pasti nu li se aprinde si lor lumina, etc. sau sa te porti usor mai rece si dur cu ea, o sa se sature la un moment dat.
Ma port rece de mult timp cu ea. Nu-i pasă absolut deloc. Tata face doar cum spune ea. Cred ca il șantajeaza ca divorțeaza daca se bagă.
Incearca sa iti ascunzi relatia. Mama ta sa stie doar de scoala si atat, ce faci in timpul liber sa fie doar stiut de tine, incluvi relatia cu fata asta. Ca sa te vezi cu ea poti spune ca te duci sa faci un sport sau ca va cheama profa la scoala, etc
De ce nu vorbesti cu tatal tau sa-ti ia parte?
Nu te poate obliga nimeni sa mergi la biserica penticostala, mai ales daca nu crezi in religia aia.
Ma șantajeaza ca ma desparte de prietena mea. Nu pot risca, o iubesc foarte mult. Tata face doar ce zice ea. Nu se bagă niciodata.
Andrei67y5 întreabă: