anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

soo, legat de intrebarea anterioara. v-am zis ca imi place de un baiat etc etc. deci, prietena mea a vorbit cu el si l-a intrebat daca vrea sa afle mai multe despre mine si poate sa fim impreuna, a zis ca dupa 2 zile imi da raspunsul, au trecut 2 zile. mi-a dat raspunsul NU. asa deci ziua se inrautateste... aflu ca celei mai bune prietene ( nu cea care a vb. cu el ) ii place de el... i-am spus ca " e liber" si a inceput sa se supere pe mine si sa-mi spuna chestii de genu "frate, doar imi place nu vreau sa fiu cu el." de cateva zile am numai probleme pe cap. ma gandesc la un singur lucru, in ziua cand mi-a dat raspunsul fix inainte de a pleca m-am uitat fix in ochii baiatului de care imi place si el la fel. apoi am aflat raspunsu groaznic. pana la urma credeti cai place de mine sau miar da o sansa sau doar ii e mila de mine sau nu ii place? vreau un raspuns please sau macar un sfat.
mersi ca ma`ti ascultat.love struck

Răspuns Câştigător
| meriiAmber a răspuns:

Eu zic sa nu te mai stresezi atat,fii mai realista.E clar odata ce ti-a spus ca nu vrea sa fie cu tine,nu ii placi.thinking
Si oricum nu se sfarseste lumea, sunt atatia baiti!
Ps. Daca a spus 'nu', clar nu era pentru tine tipu.
Si poate ca peste 1-2-3.10 ani o sa te placa, iar tu nu o sa-l mai bagi in seamabatting eyelashes

| xqevilkissworldx3 a răspuns (pentru meriiAmber):

Haha, mersi de raspuns acum se pare ca vorbesc cu tipul in fiecare zi pe mess si am aflat mai multe unul despre altu`. happy Vorbim deschis de obicei, si am ajuns sa ne intelegem mai bine. cu toate astea tot ma frustreaza putin chestia aia :-s love struck mersi de sfat!

| meriiAmber a răspuns (pentru xqevilkissworldx3):

Oricand:*

2 răspunsuri: