| doggy123 a întrebat:

Sper ca am ales categoria potrivita deci sa incepem.Am varsta de 15 ani si am o problema. Sunt genu ala de baiat care nu-i fortos sau tupeist, nu-mi place sa ma iau de altii si mi-e frica sa dau inapoi daca sunt lovit(ma gandescla consecinte sau ca poate o sa-mi iau o bataie). Totusi sunt si genu ala de baiat bun cu toti, de treaba si toti colegii din cls/alti prieteni ma considera ok.In trecut am facut baschet de performanta dar m-am lasat de prost ce eram si inca regret dar nu mai am nicio sansa sa ajung la performanta asa ca nu ma mai apuc.Acum 2 ani m-am apucat sa fac sport acasa(flotari,abdomene, genoflexiuni etc), deoarece eram destul de plinut.Acum sunt ok la aspectul fizic, dar nu asta este problema.Problema e ca nu prea am incredere in mine.Adica,daca incepe cineva sa ma injure eu nu prea stiu sa dau,, maxime,,, nu stiu cum sa ies mai in evidenta...cu fetele is ok dar cu cei populari nu prea pot sa ma bag in vorba. Recunosc ca nici n-am prea multi prieteni. Cand eram mai mic nu prea ieseam(stau la sat, dar merg la scoala in oras) si n-am prieteni mai populari..si atunci cand vad pe alti pe facebook cu cate 100 sau mai mult de likeuri si eu abia ajung la 40 ma gandesc:dc nu pot fi si eu asa.Iam marturisit unei fete ca-mi place de ea, dar ea a spus ca nu are nevoie anul acesta de baieti.Eu cred ca a vrut sa spuna ca nu sunt destul de bun pentru ea(adica n-am calitatile pe care le cauta la un baiat) si a fost un refuz...mam simtit destul de naspa dar mi-a trecut. Recunosc ca nici nu mam prea bagat in seama pe langa ea..si ea nici nu ma prea baga in seama, sta cu grupul ei.In concluzie, as dori niste sfaturi cum sa devin mai popular sau cum sa ma integrez printre cei populari sau cum as putea sa-mi fac mai multi prieteni(m-am gandit sa le scriu pe facebook la pers care poate ma cunosc din vedere sau poate doar eu le cunosc din vedere dar mi-e frica ca poate o dau in bara voi ce parere aveti?) dau funda pe cel care ma ajuta cel mai mult!
P.S. scuze cam scris asa mult

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te incurci in detalii... ce treaba au like urile de pe fb? crezi ca daca ai 1000 de like uri ai sa ai si incredere in tine?

sa stii, cheia nu e sa ai 1000 de prieteni ca sa iti fie bine, sunt suficienti 2-3 dar buni

| sabin89 a răspuns:

Poate n-o sa crezi, dar secretul sta tocmai in a-ti controla dorintele. In cazul de fata, sa nu doresti sa fii printre cei populari. De ce ti-ai dori asta? Unii sunt foarte populari, altii deloc populari, iar altii sunt pe pozitia de mijloc (pe care inteleg ca esti si tu). Asta ultima (pozitia de mijloc) e cea mai buna. Nu esti nici prea timid, nici prea nesocial, dar nici printre cei de la varf. Este pozitia cea mai lipsita de riscuri. Deci, continua asa, sa fii ok cu cat mai multi, in timp ce te vei axa in primul rand pe invatatura (mai mult decat ei). Si sa vezi daca n-o sa fii mai castigat. Nu la toate fetele le plac cei foarte populari. La unele le plac, dar nu la toate. Stii cum e cu "cine se aseamana se aduna". Lasa-i pe ei sa dea de necaz, ca vor da, n-avea grija - tot felul de deceptii in dragoste, conflicte intre gasti, rezultate slabe la invatatura, cu perspective incerte pentru viitor s.a. Tu vezi-ti de treaba ta, stii cum e cu "cainii latra, ursul merge", fa-ti doi-trei prieteni mai apropriati si fii cat mai indiferent fata de intrigile lor, de sarcasmul pe care stiu sa-l afiseze, de drogurile sau alcoolul pe care le consuma s.a.m.d.

| NoName0x0 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa fi polular ca sa traiesti bine sau sa te distrezi. Poate ca fata aceea era intr.un an terminal si de aceea a spus asa. Gandesti putin cam pesimist si poate si de aceea te simti aiurea, incearca sa fi mai optimist si vezi cum iti va fi! Nu e ok sa vrei sa fi ca restul, e si un proverb legat de asta "Voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel"! Si in afara de asta violenta creeaza violenta! Pe cei violenti pur si simplu nu ii baga in seama!

| Ciumpi35 a răspuns:

Popularitate? Te stergi cu ea la fund. Cand esti popular, in jurul tau sunt javre care abia asteapta sa te puna la pamant.Nu incerca sa te schimbi pentru aia populari sau pentru fete.Fii tu insuti.