| Clarissaaz a întrebat:

Buna TPU sper ca ma puteti ajuta cu ceva tocmai acum 10 min prietena mea mi-a spus ca nu mai vrea sa fim pietene din cauza unei intrebari postate aici prin care imi spunea defectele mele si a intrebat daca sa mai fie sau nu prietena cu mine si cativa dintre voi ia-ti spus ca nu merita si eu acum nu stiu ce sa fac sa ma duc la ea sa vorbesc cu ea sau ce sa fac ca nu cred ca ma va asculta sfaturi?

3 răspunsuri:
| Danielicious a răspuns:

O prietenă adevărată te acceptă așa cum ești.

| lili_5924 a răspuns:

Pai daca se ia dupa niste "sfaturi " ridicole inseamna ca ea nu te merita. Inteleg totusi ca ii prietena ta si i foarte greu sa renunti la prieteni si atunci du-te vorbeste cu ea si spune-i ceva de genul" nu le lua dupa niste comentarii, suntem prietene vrei sa renunti asa de usor la prietenia noastra " (apropo ea i perfecta? numa tu ai greseli? sunt sigura ca nu )
winkingSper sa rezolvi problema si daca nu persoane mai sunt, poti sa-ti faci alti prieteni happy!
pa:*

| Elenamiki a răspuns:

Hey eu ti-as spune sa incerci daca chiar tinea la tine cu siguranta o sa te asculte si poate o sa inteleaga ce s-a intamplat stii cum se spune ca ''incercarea moarte n-are'' incearca si u acum ai incredere ca o sa te impaci cu ea happy