In primul rand ar trebi sa ii explice ea ca nu trebuie sa se supere pentru ca nici ea nu se supara cand face el cate o gluma
in al 2 lea rand convinge'o sa ii spuna si ea ce are pe suflet si sa nu mai tina in ea pentru ca odata si odata o sa cedeze si o sa ii zica la nervi toate lucrucile care o enerveaza si dupa o sa fie o despartire cam urata si dureroasa si nu cred ca o sa ii placa
si poate ca daca se supara atunci cand e vorba de baieti poate ca este gelos si in general persoanele care sunt geloase inseamna ca le pasa
Funda?
Eu zic sa nu te mai bagi, las-o pe ea sa spuna ce o deranjeaza pentru ca daca ii spune ea poate nu se va supara si chiar daca se supara e se impaca si pe tine o sa ajunga sa nu te mai suporte si chestii dastea.Laso mai bine sa se intalneasca singura cu el... Sper ca nu te'ai suparat eu ti'am spus parerea mea.
Desigur ca nu m-am suparat..Chiar sunt de acord.o las sa se intalneasca singura cu el..doar ca ea tine prea mult la el si nu cred ca o sa ii spuna vreodata chiar ce simte ..eu incercam doar s-o ajut, dar chiar nu ma mai bag..Multumesc pentru raspuns! :*
Eu zic sa nu te bagi (cu toate ca ei dreptate ) si acest baiat daca se va desartii de prietena ta va zice ca e din vina ta
Geo2969686 întreabă: