| RoseMarie24 a întrebat:

Sper ca ma puteti ajuta... Imi cunosc cea mai buna prietena de vreo 9 ani si de ceva vreme isi bate joc de mine in fata tuturor si ma insulta chiar daca eu nu i-am facut nimic si sunt mereu acolo pentru ea. Are momente in care ma face in toate felurile. Se comporta asa de cand cineva i-a zis ca o place si sunt practic impreuna. Baiatul respectiv e foarte de treaba cu mine cand nu e ea prin preajma si ne intelegem foarte bine, dar cand suntem toti trei incepe sa-i faca felul, chiar daca stie ca ma raneste ( mai tarziu, cand ea nu e prin preajma isi cere scuze ) Ei nu-i prea pasa ca ma raneste si cand el o intreaba de ce e asa cu mine - pentru ca suntem cele mai bune prietene - nu raspunde si schimba subiectul repede. Ce ar trebui sa fac? Din cand in cand e prietenoasa cu mine si ne intelegem bine, dar mereu gaseste motiv sa ma faca "proasta" sau "idioata".

4 răspunsuri:
| euwik a răspuns:

Am o singura intrebare: cat de sigura esti ca e/ a fost cea mai buna prietena ata? Eu as sterge podeaua cu ea!

| DianaDiaa a răspuns:

Demonstreaza-i ca ea e proasta, sau fa-i jocul nu stiu. In primul rand nu iti e prietena, in al doilea am o prietena de 10-11 ani si or sa se duca pe Dunare.Nu-mi face asa, dar sunt anumite lucruri care ma deranjeaza si nu le vede, sau doar se face. habar n-am ea stie, dar cert e ca oricat de rau ti-ar parea de anii asta, aruncai pentru ca alta posibilitate n-ai. sau las-o un timp, fa altceva, si vezi ce se intampla.

| Gahbryella a răspuns:

laughing probabil esti mult mai frumi ca ea si ii este ciuda si face asta doar ca sa decazi tu in fata prietenului ei si sa pari un nimic pe langa ea...in locul tau m.as comporta si eu la fel cu ea si i.as arata cine e de fapt "proasta" si "idioata".fa-o sa se simta exact cum te simti tu, vorba aia odata si odata tot se intoarce roata. Oricum urat din partea ei!

| Unicornverde a răspuns:

Mda... Eu la scoala imi fac prietena lesbianca laughing In fine. Platestei-o cu aceiasi moneda