| unknown_8052 a întrebat:

sper sa ma ajutati cu raspunsurihappy eu si cea mai buna prietena am fost pana anul trecut in aceeasi scoala. eram foarte apropiate, ne spuneam orice, stiam totul una de cealalta. acum suntem in scoli diferite. imi este foarte dor de ea. vorbim din ce in ce mai rar(pentru ca e foarte greu sa vorbim des, din moment ce suntem in scoli diferite). ambele avem colegi noi, ne facem noi prieteni... ea in continuare este cea mai buna prietena a mea. happy simt ca pot sa-i spun orice si ca avem o legatura speciala...imi este frica sa nu se rupa de tot legatura dintre noi.ma gandeam daca ar fi bine sa ma mut in scoala la ea. sau orice alta parere este binevenita. incerc sa gasesc o solutie ca sa vorbim, sa ne intalnim mai des. happy happy happy

Răspuns Câştigător
| lola a răspuns:

Slabe sanse sa mai fiti asa apropiate.Asa am patit si eu cand am mers la liceu.Am vorbit in primul an ca inainte, in al doilea deja vorbeam cand ne plictiseam si acum intr-a 12 a vorbim daca ne mai intalnim cu colegii din generala...Doar acum imi dau seama cat suntem de diferite, mi-am facut o noua "cea mai buna prietena" si e foarte bine si asathinking
Daca te muti cu ea in scoala ai mai mari sanse sa va continuati prietenia dar si asa poate va certati si o sa iti fi dorit sa nu fi facut asta.Gandeste-te bine inainte.

1 răspuns:
| Rheea a răspuns:

Pai da, daca poti ar fi ideal sa te muti la scoala la ea, sau invers, ea ar putea veni la tinehappy Puteti sa va intalniti in timpul liber, sa va dati mesaje in timpul orei amintindu-va de cele mai frumoase momente ale voastre!