Omule,daca nu ai facut-o pana acum...fa-o acum adica transfera-te la alt liceu.Ce e asa greu? Acolo vei fi nou si necunoscut si iti vei putea lua viata scolara de la capat.Stiu ca e tarziu sa-ti mai spun, dar na.
Deci... un baiat te-a facut sa chiulesti in halul asta doar de frica lui? Asta e chiar grav! Si ce diriginta ai si tu!
Clar cred ca ai doua solutii:
1. Daca tatal tau a zis ca nu aveti bani ca sa faci tu naveta, de ce nu te muti la alt liceu din orasul tau?
2. Poti sa incerci sa o iei de la capat si sa nu mai chiulesti, pentru ca nu e deloc bine! Numai in cazul in care mai mult de jumate din clasa ar chiuli, dar nu de unul singur!
Lasa vagabondul in pace, stai cat se poate de departe de el, iar cu prima ocazie cu care te mai agreseaza,
anunta dirigonta sau directorul!
Nu ma mut pentru ca am ramas repetent de 2 ori din cauza absentelor. Mai am un singur liceu in oras. La acel liceu poti intra cu medii de 8. Eu am avut 8, 33 in clasa a IX-a dar nu stiu daca ma va primi
Frate da nu pot inteleg cum ai putut lipsi atat de mult timp... de exemplu "din februarie in mai"?
Daca ai fi trecut prin ce trec eu a-i intelege
Eu nu pot sa inteleg cum de tatal sau il lasa!
Tata nu stie absolut nimic
Cum adica? Nu stie ca chiulesti, ca aproape ai ramas repetent?
Da ok am inteles asta am patit ceva asemanator stai calm. Dar oricum profii te considerau inviszibil sau cum de ai putut apsenta atat de mult?
Nu isi dadeau foarte mult interesul. Cum am mai spus este un liceu de ***
Stie ca chiuleam dar nu stie ca am ramas...El nu este in tara.