Salut! Cred ca raspunsul meu vine prea tarziu, dar de abia acum iti vad ntrebarea. Sa incepem cu cel de 8 ani pentru ca presupun ca are mai putine fite Daca e pasionat de lectura, i-ai putea cumpara o carte de Jules Verne sau orice altceva de aventura pana la fantasy sau, poate cine stie ce gusturi are, chiar politist. Daca nu le prea are cu cititul, atunci este mai greu pentru ca trebuie sa-i cunosti personalitatea pentru a-i lua un cadou pentru a-i lua un cadou potrivit. Pentru o fire copilaroasa, merge aproape orice fel de jucarie (cele mai faine sunt cele LEGO), pentru o fire mai sportiva, poti incerca o minge de fotbal, baschet, volei, sau chiar ceva articole vestimentare sportive. Am ajuns la cazul in care baiatul este retras si sta toata ziua la calculator (foarte probabil). In cazul acesta cred ca i-ar prinde bine orice "cibernetic" (casti, camera web, mp3, etc.)
Un cadou pentru cel ce implineste 17 ani... Aici e mai dificil. Pentru a-i lua ceva care sa-i placa, trebuie sa-l cunosti ceva mai bine. In cazul lui nu mai pot generliza. Articolele vestimentare sunt intotdeauna cea mai simpla alegere! Daca esti fata, e destul de greu sa gasesti un cadou realmente super pentru un baiat. Ca si mai sus trebuie sa-i indentfici personalitatea baiatului respectiv si sa-i cumperi ceva compatibil. Succes mult cu asta!