| Looricia a întrebat:

Buna TPU spuneti-mi si mie cum a fost primul vostru sarut eu nu l-am avutsad si mi-e frica si daca se poate dupa ce povestiti mici sfaturi va rog!puppy dog eyes FUNDAA

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Primul sărut îţi vine el singur, nu ai nevoie de sfaturi, crede-mă!
Dacă vrei o ocupaţie o plăcută şi folositoare, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/

| gabriellla a răspuns:

Buna! Eu mi-am avut primul sarut si totul depinde de baiat, daca stie sa sarute atunci totul va floare la ureche(nici nu iti vei da seama ca l-ai avut)si iti va placea si vei mai vrea, daca in schimb baiatul nu se pricepe nu e nimic pentru ca vi se va parea ceva foarte special.La o fata primul sarut e special dar la un baiat e si mai special caci in functie de cum saruta primaoara asa va fi si dupa aceea, asa ca nu iti face griji totul va fi bine.Eu de exemplu avem iubit si m-am sarutat cu altul si chiar daca m-am simtit vinovata m-am simtit bine in acelasi timp(dar sa nu faci aceasta greseala pentru ca va trebui sa ii spui iubitului si se va criza)

| iubiricaa a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica! totul merge de la sine! nu trebuie sa iei lectii pentru astaoh go on.te asigur! o sa vezi asta si o sa-mi dai dreptate! si daca la inceput o sa ai parerea ca nu stii sa saruti.nimeni nu s-a nascut invatat! stii cum se zice. experienta este mama invataturiihee hee