| zuzu605 a întrebat:

stau cu un baiat de 8 luni de zile si mi. a cerut sa fac dragoste cu el eu sunt virgina dar imi este frica ca ma dezvolt dint. o data si vor observa ai mei eu sunt pregatita pot sa fac pasul acesta el are 20 de ani iar eu 17 ani imi puteti spune ce sa fac e adevarat se vede vreo schimbare?

4 răspunsuri:
| Malphas a răspuns:

Nu se observă schimbarea, din câte ştiu eu. În plus, eşti destul de mare să faci pasul ăsta. Dacă eşti pregătită, şi o faci din dragoste, nu datorită presiunilor, cel mai bun lucru de făcut este să accepţi. Însă ai grijă să fie un moment special. Baftă!

| Bojthe a răspuns:

Nu se vde nici o schimbare stai linistita
daca crezi ca esti pregatita fa-o oricum esti destul de "batrana" la varsta optima pentru sex

| Micuța_8438 a răspuns:

Buna Zuzu!
Inainte de toate vreau sa iti spun ca imi place numele tau, suna nebun:-x
Si al doilea lucru...raspunsul la intrebarea ta
Nu se intampla schimbari mari la corpul tau pe exterior cum auzisem si eu ca ti se lasa sanii sau ca mergi cracanatarolling on the floor
Sunt niste tampenii.
Vorbesc din experinta cred ca am citit tot ce era de citit de net despre consecintele astea, dar uite ca sunt la fel ma rog pe exterior, de fapt nu exista o singura diferenta pe care am observat-o mi s-au inmuiat foarte tare sanii...asta mi se pare groaznic dar parintii tai nu au cum sa observe ca sanii tai sunt moi sau tari sau cum or fi ei dupa.
Deci parerea mea ca daca il iubesti cu adevarat si esti sigura de ceea ce vrei sa faci atunci nimic nu ar trebui sa te opreasca.
Iubiti-va mult!

| alinbrd a răspuns:

Se vede ca au bagat ai tai frica-n tine, ori ti-e rusine de cineva.
Nu inteleg ce frica ai... spune-i prietenului tau ca atunci cand o sa faci "ritualul de dezvirginare"sa te ia mai usor si ati rezolvat. treaba