| AdonnAdonnis a întrebat:

Buna TPU stie cineva ce inseamna un om comunist am auzit de multe ori cuvantul acesta

Răspuns Câştigător
| BiiaB a răspuns:

Adica care s-a nascut, a trait sau inca tine cu comunismul.
Comunismul s-a instaurat in Romania in anul 1948 si a durat pana in decembrie 1989. Ei bine, perioada aceasta a Romaniei a fost una groaznica deoarece a fost supusa unor pierderi imense.Comunismul se caracterizeaza prin tiranie.
Ei bine, in ziua de azi oamenii mai folosesc acest cuvant,"comunist" pentru a caracteriza o persoana.De exemplu cand spui ca o persoana este comunista, rezulta ca persoana aceea este rea, dura poate chiar tiranahappy
Sper ca te-am lamurit:d

3 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Cum au mai zis si restul, cineva nascut si trecut prin comunism. In ziua de azi se foloseste cu alte intelesuri in special de catre tinerii adolescenti, adresandu-se in special celor mai invarsta. Se refera la cineva cu principii foarte clare care nu renunta la regulile stricte si care nu se pripeste din a pedepsi drastic pe cei care le incalca sau le iau in deradere.
Cat de elevat am putut scrie definitia aia, cred ca pot s-o trimit la vreun dex ceva.

| DeeeaA a răspuns:

Om de pe vremea lui Ceausescu. E impunator, poate impulsiv, dur, intr-un cuvant rau, care nu e de acord cu fustele mini, decolteu si altele. happy

| ancaval a răspuns:

Un om de pe vremea comunismului( Nicolae Ceausescu, el a fost cu regimul comunist) Scrie pe net regimul comunist, pentru detalii. Comunismul a fost pana in 1989 cand a fost revolutia, a cazut Ceausescu si sotia lui(impuscati). Daca nu ai priceput ceva, scrie pe net "regimul somunist"

Numai bine!

Întrebări similare