| diana_5715 a întrebat:

BUna TPU...winking

Stie cineva niste porecle pentru cele mai bune prietene ale mele pe una o cheama Denisa si pe una Christin...[funda]...sau daca nu. niste statusuri mai frumoasa cum ar fi : zambeste.fii tare.chiar daca uneori doare love struck[tot funda] multumescc :*:*

Răspuns Câştigător
| AnnyMaryLupy a răspuns:

Buna Dianahappy! Stiu eu niste porecle si statusuri pentru prietenele tale! Denisa-Deny-Denisuca-De-DenyMica-DenyFriend-FrienDeny! Christin-Christy-Christinuca-ChrisMicutzalove struck-ChrisFriend-ChrisForever! Statusuri:Cand vei calca pe flori vei fii mireasa Tu Deny A mea prietena frumoasa la fel si la Christin Poti.Doua Mere Doua Pere Dragele mele prietene Eu va spun acum Ca va iubesc mult:X! O prietenie este mereu foarte pe prima treapta daca e o prietenie adevarata! Am mare incredere in voi si voi in mine ne ajutam mereu la bine si la greu! Sa fim impreuna mereu, Voi si eu Cu credinta in Dumnezeu Vom reusi cu prietenia noastra sa facem orice! Vom trece peste asta mereu! Fi fericita, Nu mai fii trista.Tristetea nu e o cale buna Fii fericita mereu si vei fii pe calea cea buna! Nu va voi uita niciodata dragele melelove struck! Esti o B.F.F.(Best friend forever)(prietena pentru. totdeauna) Sunteti aerul pe care-l rspir noi facem totul impreuna nu e una dintre voi nu e o bucatica din mine!:X:X:X! Sper ca te-am ajutat! Numai Bine tie si la prietenele tale sper sa le placa! Te pupkiss Ceau!wave

0 răspunsuri: