anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva unde se face part-time pentru un copil de 16-17 ani in Brasov! Dau funda! multumesc! 1

4 răspunsuri:
| Xpressurself a răspuns:

Fastfood-urile pot fi o solutie.

| aly456 a răspuns (pentru Xpressurself):

Zimi tu daca stii fast-foduri in Brasov care angajeaza adolescentii?

| Xpressurself a răspuns (pentru aly456):

Nu stiu, va trebui sa cauti tu. eu am fost acum vreo sase ani in Brasov si stiu ca erau undeva pe langa biserica neagra din piata sfatului. dar va trebui sa cauti purin, sa intrebi, cauta si la cafenele, restaurante, in mall-uri. nu spun ca vei gasi insa nici nu spun ca nu vei gasi. descopera tu.
banii sunt necesari insa nu-i pune pe locul intai, nici pe doi. banii trebuie sa fie lasati sa vina nu sa alergi tu pentru ei. prima data conteaza oamenii si relatiile cu ei si pe acelasi loc tu si nevoile tale. daca te pui pe primul loc risti sa devii egoist si lumea se indeparteaza de tine. daca ii pui pe altii pe primul loc devii dependent de ei si ai de suferit. este necesar discernamantul si bunul simt. masura.
este un sfat pe termen lung, nu de moment. acum fa ce este nevoie insa nu ramane blocat(a) la acest nivel. asta vreau sa intelegi.
iti spun asta pentru ca stiu ca ai nevoie de bani si asa cad multi in capcane din care nu mai ies. cu cat lucri mai mult cu atat mai putin timp ai pentru tine sa gandesti limpede si sa iei decizii bune. asa devii dependent de bani. sunt elevi care renunta la scoala, la visele lor, la tot pentru bani, bunuri si alte nimicuri.
revin-o oricand ai nevoie de lamuriri.
am sa incerc sa te ajut. chestia cu pliantele pe care am vazut-o e buna insa trebuie sa ai grija. nu cred ca te plateste foarte bine. in plus te sfatuiesc sa renunti imediat daca vezi ca nu mai ai timp de nimic din cauza oboselii si nici banii nu-ti ajung. sa stii ca atunci cand nu ajung ai intrat intr-un cerc vicios si nici nu o sa vina zile mai bune pana nu renunti la tot ce te leaga de acei bani.
nu te-am intrebat de parinti, rude, apropiati. in ce relatii esti cu acestia. ei pot fi uneori de un real folos. nu incerca sa faci in viata totul de unul(a) singur(a).
succes

| aly456 a răspuns:

Mersi de raspuns o sa am grija!