| gretablue a întrebat:

stiti ca v-am tot zis de un baiat cu care ma intelegeam super si acum s-a cam distantat. Inainte ma chema afara si eu nu prea puteam sa ies, acum cand il chem eu imi spune dupa teze oh go on. In fine sa va zic care e problema : alaltaieri vorbeam si dintr-o data nu mi-a mai raspuns straight face [nu ne certam si nici nu era un subiect sa zici ca il deranja] si l-am intrebat de ce nu raspunde..insa a fost in zadar. Am zis hai, poate nu o avea chef de vorba. urmatoarea zi i-am dat mesaj si tot nu a raspuns straight face Ce doamne iarta-ma are? Azi la scoala l-am vazut si m-am simtit prost. partea si mai proasta e ca il plac mult, poate si el m-a placut..acum insa nu cred ca prea se comporta ciudat. mai avea momente cand era sictirit da totusi raspundea. oare de ce face asa? sad ieri am plans ca naiba. stiu ca nu prea se merita dar tin mult la el.

2 răspunsuri:
| BndVictoria a răspuns:

Atunci cand e te chema afara sau te baga in seama, il interesa de tine.Dar a vazut ca esti indiferenta tuturor incercarilor lui de a se apropia de tine si ce a zis : O las balta.Incearca sa vorbesti cu el.Iti va raspunde pana la urma.

| AlexandruYonutz1998FanMetin2 a răspuns:

Pai poate s-a plictisit de tine si nu stie cum sa iti spuna...