| Adry05 a întrebat:

Stiti ce ma gandeam? Mi-a venit o idee cum sa stopam, odata pentru totdeauna rezolvarea temelor pe site. Ce-ar fi sa le raspundem, dar cu raspunsuri gresite? Daca vor vedea ca nu le dam raspunsuri bune, pana la urma vor inceta. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Scriitoarea a răspuns:

Ar fi chiar bine, dar sa stam sa ne gandim ca poate unii nu au parinti care sa-i ajute sau pur si simplu parinti nu au timp sau nu se preocupa de copii lor. Astfel, dupa parerea mea ar fi bine sa lasam lucrurile asa cum sunt, ca toti sa poata lua note bunicele. Dupa parerea mea, ideea ta ar izgonii folositorii acestui sait pentru ca nu ar mai vedea rostul intrarii pe el daca oricum primeste raspunsuri gresite sau la misto.Fiind o tara destul de rea, nepasandu-ne de ceilalti, cred cu tarie ca macar acest sait ar trebui sa fie diferit, sa ii ajute pe cei afleti in probleme.Ai si tu partea ta de adevar, ca nu ar trebui sa se foloseasca sait-ul decat in scopuri bune, nu de copiat, dar stand sa ne gandim, poate nu ne deranjeaza atat de mult si intrebarile despre teme.Deci, in concluzie, sait-ul e bun cum e acum iar persoanelor carora nu le place ca sunt intrebari despre teme ar trebui pur si simplu sa le ignore.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Există opțiunea "! Raportează", apelează la ea și vor fi și suspendați!
Pa, pa.

| Adry05 explică:

@twilight123, n-am nimic cu restul. Doar cei care fac teme, deoarece efectuarea temelor pe site este oricum ilegala. Si in plus, TPU nu s-a facut pentru teme, ci pentru alte probleme...

| pwp a răspuns:

Mi se pare o idee excelenta, Adry happy
eu te sustin!

| Oti a răspuns:

Mda.sigur dupa ce au vazut intrebarea ta vor inceta.

| GoguLoV3lipitoOarea a răspuns:

Sau dai Raporteaza.