| Lina0309 a întrebat:

Stiti cumva care sunt criteriile dupa care sunt alese fetele la preselectiile de miss boboc? (inaltime, greutate, trasaturi, etc).Dau Funda

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare clasa isi alege o pereche. Cei interesati se prezinta in cateva cuvinte si spun de ce cred ei ca sunt potriviti pentru asta. E bine sa nu fie praf la dans, pentru ca asta va fi una dintre probe.
Colegii voteaza, deci se va alege o fata frumoasa si desteapta(adica sa vorbeasca coerent) care sa poata concura strans cu celelalte. Dar e doar o chestie de distractie, nu e absolut nimic serios. Si cam fiecare primeste in final cate un premiu la bal. Miss/mr popularitate, cel mai bun dansator...
Si la probele de cultura generala, nu prea stie nimeni nimic, e doar o distractie.
Pentru dans va pregateste cineva, fiecare pereche are un dans bine invatat.

| Lina0309 explică (pentru anonim_4396):

Hmm la noi la liceu nu e cu fiecare clasa alege o pereche, ci toti cei interesati se prezinta intr-o sala si acolo e juriul care alege cine va participa...dar cum ziceam, ma cam tem sa ma duc din cauza inaltimii...

| Licurici07 a răspuns:

De obicei fetele sunt alese dupa criteriile pe care le-ai enumerat tu, insa acest lucru se stabileste la prima preselectie, unde fetele vor trece peste cateva probe, (de obicei cele de defilare). Cert este ca trebuie sa ai tocuri la preselectie, pentru a defila cat mai gratios, si multa atitudine pentru o reusita sigura! Bafta multa!

| Lina0309 explică (pentru Licurici07):

Eu cam am o problema....nu am mai mult de 1.60 inaltime :-s Dar anul trecut a concurat o fata care avea aceeasi inaltime cu mine si a luat premiu de popularitate.Si multumesc ca mi-ai zis despre tocuri happy

| Licurici07 a răspuns (pentru Lina0309):

Ma bucur ca te-am putut ajuta. Si eu am participat aproape la toate miss-urile din liceu, insa sincer iti spun ca multe dintre ele sunt "aranjate", daca intelegi ce vreau sa-ti spun. Asta ca sa stii, si sa nu iti pierzi increderea. Insa fa tot posibilul sa fii cea mai buna.