| Andreea_Ureche_1999 a întrebat:

stiti cumva daca Kim Hyun Joong a fost sau va veni in Romania? eu sunt o mare fana a trupei ss501 din care face parte si el si as vrea sa stiu daca vor veni si pe la noi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma pun adevarul, Kim Hyun Joong este si idolul meu si eu mi-as dori foarte mult sa vina in Romania sa merg la concertul lui dar in tara asta no sa vina niciodata.Niciun cantaret corean sau trupa no sa vina in aceasta tara.Ei se duc in Spania, Portugalia, Anglia dar in Romania no sa vina niciodata pentru ca nu sunt multe persoane carora le plac cum canta asiaticii.Am vazut multi romani( nu toti) care criticau asiaticii si ziceau de melodiile lor ca sunt niste jeguri stii de ce? pentru-ca cei care ii crtica asculta numai manelisti, numai tigani.Dar imi doresc la fel de mult ca tine sa vina Kim Hyun Joong in Romania

| Andreea_Ureche_1999 explică (pentru anonim_4396):

Da ai dreptate, dar au mai venit in februarie o trupa si vor veni si pe 26 iulie trupa Lunafly la Bucuresti sa dea concert pantru ca sunt in turneu si a doua zi pleaca, nu ascult trupa asta ( nici nu stiam de ea), dar cand am auzit niste melodii mi-au placuut foarte mult, din pacate biletele sunt prea scumpe si nu am bani sa ma duc
dar ma bucur sa mai intalnesc pe cineva care asculta muzica lor (coreeana)

| Expertis a răspuns (pentru Andreea_Ureche_1999):

Da sunt fana kpop si eu ma bucur sa intalnescpe cineva ca mine

2 răspunsuri: