| Fineness a întrebat:

Stiti cumva niste replici tari ca sa le fac pe pitipoancele astea din clasa taca din gura? Faza cu indiferenta nu merge, am incercat-o si a fost si mai rau.Deci, cine imi da cele mai bune replici usturatoare are funda.Tot timpul ma enerveaza si as vrea sa le arat sa-mi acorde niste RESPECT.Intreaba,,-Buna, ce faci?" si dupa ai incep sa rada si mult altele. M-am saturat si de 1-2 ani fac asta.So, daca ma puteti ajuta, orice sfat este bine-venit.Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi intrebarea.
Ps:Sunt fata.

Răspuns Câştigător
| Idk007 a răspuns:

Poti sa faci misto de ele asa:
-"Vezi sa nu-ti cada matreata cand razi "laughing
-Daca te jignesc sau iti spun chestii gen "M**e". Poti sa le spui "Nu te-am intrebat ce faci", sau" nu te-am intrebat cum arati "
-daca se baga neintrebate in seama poti sa le spui "Iarta-ma ca te-am intrebat ".
Sau poti sa faci misto de ele si sa le spui ca s-au dat cu ruj pe dinti laughingSa le vezi cum se duc la baie usurel happy
Sau daca tot te intreaba "Buna ce faci?".le spui "stau si dau la curiosi, tu?"
Sau daca esti mai tupeista si daca te bazezi. poti sa le injuri un pic si daca iti rarpund sa le iei si la bataie.Si eu am specimene de genuu prin scoala laughingodata am bagat-o pe una cu capu un wc si i-au cazut extensiile X_x:-&...
PAnarame.oh go on

Succesbig grinCred ca te-am ajutat happy
Funda?smug