Cauta un o galeata si taiei fundul (sau un cilindru de lemn), prinde un animal (de preferat bou, vaca, bivol, cele cu pielea mai tare), il sacrifici, ii jupoi pielea si o pui la fiert, dupa ce o fierbi aproximativ 1 ora cureti carnea ramasa pe piele, iar pe partea cu parul o tii in sus, o bati in cuie (sa fie intinsa) si o razi cu un aparat de ras, tot parul in timp ce este intinsa.
Dupa aceea o pui la uscat, o mai speli odata, o mai epliezi odata, iar la uscat, o prinzi bine pe cilindru, si faci un sistem de intindere. O prinzi acolo, o uzi, si o mai razi odata (dar ai grija sa nu tai pielea). Iar dupa ce o faci fara par, si uscata vei putea sa bati toba, pana cand enervezi pe cineva si-ti da in cap cu ea. Aici vin si fac precizarea sa fie un lemn mai moale, sa nu te doara pe tine capul.
Daca nuy, uitate aici: http://www.youtube.com/watch?v=Tvy7iS4K0Os&feature=related. Succes!
Bunicul meu face din lemn fin si dupa il lustruieste sa fie usor de batut si sa nu intre tepi in mana cand bate
anonim_4396 întreabă:
Marius339 întreabă: