| AndreiaIonescu a întrebat:

Stiti eu scriu frumos dar cam incet si nu pot sa tin pasul cu ceilalti colegi cand profesorul dicteaza sau scrie la tabla.....imi spuneti si mie medota prin care puteti sa scrieti si frumos si rapid in acelasi timp?
Dau fundita!☺

Răspuns Câştigător
| GeorgianaAdelina2000 a răspuns:

Nu prea poti, exerseaza. Si eu eram la fel si pana la urma am reusit, la inceput scriam repede si urat apoi m-am obisnuit si am inceput sa scriu si frumos. Acum toti profesorii ma lauda...deci trebuie sa exersezi si in timp vei reusi. Ai rabdare, bafta!

4 răspunsuri:
| RenkoGF a răspuns:

Fa exercitii ziua, si eu scriam incet dar acum am inceput sa scriu din ce in ce mai repede si frumos. happy FUNDA?

| Mariuca_Maria_1974 a răspuns:

Incearca un sistem de prescurtari care sa te ajute. happy

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Cam greu... dar poate daca exersezi vei reusi pana la urma. Totusi, nu trebuie sa te concentrezi asa mult pe scris cat pe ceea ce scrii, ca sa poti "prinde" lectia, inca din clasa. Am avut si eu dilema asta si din pacate am ales sa scriu mai repede si mai urat in clasa, dar la teme scrisul era mult mai cursiv si mai frumos, ca aveam timp.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Alege un pix (deși, eu prefer stiloul) care alunecă cu ușurință pe coala de hârtie, pentru a nu fi nevoită să apeși, ori să îl strângi prea tare între degete. Învață să-ți formezi propriile prescurtări. Și exersează zilnic scrierea, dar nu la tastatură, așa cum se obișnuiește acum. : ))
Eu am învățat scrierea rapidă, când încercam să țin pasul cu melodiile ce le ascultam pe la posturile de radio. Apoi, dintr-o joacă, am învățat stenografia, exersând-o ani în șir. Ea are un alfabet special, format din liniuțe, cercuri, cârlige, simboluri etc. Dacă îți place, va deveni (chiar) o pasiune. Un drog plăcut.