| muziclive a întrebat:

Stiti programe unde poti sa-ti rezolivi temele?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este aplicatia asta:birouldeacasacucalculatoruloprit.Se gaseste in orice casa unde exista un elev silitor. Sper ca ai inteles.

| muziclive explică (pentru darrio2007):

Da asta e problema.ca mie imi place scoala foarte mult, dar sunt unele probleme pe care nu le inteleg.acum pricepeti de ce v-am cerut programe?

| darrio2007 a răspuns (pentru muziclive):

Ok.Am inteles.Dar nu stiu sa existe asa ceva. Poate te ajuta altcineva.Succes la scoala.

| muziclive explică (pentru darrio2007):

Multumesc

| HaHaGirl a răspuns:

Da,si rezolva chiar orice problema la orice materie se numeste www.cautat-ti/creierul/unde/l-ai/lasat.com,stii acel obiect care il tii pe umeri zi-noapte,in el trebuie sa se afle CREIERUL, dar imi imaginez ca nu stii ce e, pentru ca tie iti lipseste, du-te copile la scoala, invata si rezolva cu capul tau nu cu memoria calculatorului!

| Grasuy a răspuns (pentru HaHaGirl):

Voiam sa ii spun si eu ceva asemanator dar mi-ai luat-o in fata si pentru asta te urascphbbbbt totusi te aplaud si sper ca ceia ce ai scris este valabil si pentru tine

| HaHaGirl a răspuns (pentru Grasuy):

Ehh ce sa-i faci laughing eu nu mai merg de ceva timp la scoala ca de 2 ani,bine merg la facultate dar nu se compara,dar niciodata nu puneam pe cineva sa-mi faca temele,chiar daca era greu ceream sa mi se dea indicii nu rezolvarea,imi placea sa descopar lucruri noi si cand vedeam rezultatul eram foarte incantata ca mi-a reusit,din lucruri mici facem lucruri mari, dar unii nu au o asa ambitie, sau dorinta de reusita, se scrie ''ceea ce ai scris'' nu ''ceia...'', am o obsesie cu lb romana desi nici eu nu o stiu tocmai bine pentru ca nu locuiesc si nici nu am invatat romana de mica

| muziclive explică (pentru HaHaGirl):

Imi pare rau domnule intelectual ca mi-ai raspuns la intrebarea mea nici nu trebuia sa te deranjezi macar.stii ce nu-mi permit sa vorbesc urat, dar daca vrei sa stii eu la scoala invat foarte bine si nu sunt o retardata care ii curge la coltul gurii scuipat si are balega in cap ca altii_|_.mai sunt probleme pe care nu le pot rezolva...la asta nu te-ai gandit.asa, ca inainte sa-ti mai dai tu cu parerea, mai bine te interesezi.

| muziclive explică (pentru HaHaGirl):

Mersi.si eu iubesc romana

| muziclive explică (pentru Grasuy):

Poftim?