Sincer, in ziua de azi nu mai exista prietena adevarata. Toate au cate un scop atunci cand sunt langa tine. De asta cel mai bine e sa te bazezi pe tine, crede-ma am invatat asta. Poti avea incredere numai in tine si dupa o perioada lunga de timp poti avea incredere intr-o prietena, caci cum ai zis tu, poate parea de treaba, dar niciodata nu poti sti ce se ascunde in spatele mastii. Incearca sa iti ocupi timpul cu vizionatul filmelor, sa iti faci un nou hobby, iesire prin parc caci nu sti niciodata cine se poate ivi la colt.
Nici eu nu am. Nu prea mai cred în astfel de tâmpenii ca,, Best friend Forever''. Nu exista. La un moment dat toți se duc și te lasă baltă...
Daga mea nu trebuie sa cauti o prietenie adevarata
Prietenie adevarata inseamna prieteni adevaratii aceia care vin de la sine si care iti sunt mereu alaturi
Nu trebuie sa fi disperata in cautarea unei prietenii bunee
AI rabdare ai atata timp in care o sa cunosti atatia oameni speciali pentru tine
Poate ca o saa ai un iubit iar acela iti poate fi si cel mai bun prieten sau incearca asta cu mama ta ea este mereu o prietena adevarata si nu te va lasa niciodata.
Nici eu nu am asa zisa prietenie adevara dar am cativa prietenei cu toate ca nu prea suntem foarte adevarati sau alte lucruri.
Acum 2 luni m-am certat cu asa zisa prietena a mea si crede-ma de cand am incheiat prietenia cu ea ma simt mult mai bine de cat atunci cand ne vorbeam. Pur si simplu asteapta atat iti pot spune oki te cam :*
Diorrus întreabă: