| Deasonyka a întrebat:

, stiu ca acest subiect va ramane intotdeauna unul TABU, dar i-mi ajut un prieten care i-si odreste din totu sufletul sa devina femeie! M-ar interesa care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a deveni transexual (din baiat in fata) precum si preturile acestora.Am aici o lista mai detaliata va rog sa i-mi spuneti preturile, si din cate am inteles in Romania si in Italia transexualitatea e vazuta ca o boala deci, costurile sunt suportate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (C.N.A.S)
Mai pe scurt voi da lista exacta si va rog sa i-mi spuneti un pret.Si inca ceva fara raspunsuri vulgare, obscene doar cei care cunosc sau au trecut prin asemenea lucruri va rog sa-mi raspundeti:
- Vizite la un psihiatru pentru a determina identitatea de gen.(cat costa?)
- Vizite dall'endocrinologo pentru terapie hormonală.(cat costa?)
- Cerere de instanța de autorizare pentru operația de schimbare de sex.(de unde se procura si cam cat ar costa?)
- Obligatoriu starea civila comună.(nu e contra cost din cate stiu)
  - Mărirea sânilor: sânilor nou (de la 7500 € euro).cel putin asa stiu, va rog sa i-mi spuneti care sunt preturile mai exacte!
- Vaginoplastie: penisul este demolat și reconstruit într-o înfățișare nouă.(costuri suportate de C.N.A.S asa zisa Casa Nationala de Asigurari de Sanatate din cate stiu doar pentru Romania si Italia sunt suportate de stat)
- Otoplastie: Urechi mai feminine la 3.000 de euro pe sesiune (nu stiu daca este adevarat pretul doar m-am documentat daca stiti un pret mai ieftin va rog sa-mi spuneti)
Nas: nasul (de la 7000 de euro).(nu cred ca este asa scumpa o rinoplastie la nivelul nasului dar daca stiti preturi mai ieftine va rog sa-mi spuneti)
- Mentoplastica: remodelarea fetei pentru a capata aspecte feminine (poate ajunge pana in 4.000 euro) in Italia sau Romania sunt gratuite suportate din C.N.A.S din cate m-am documentat. Daca stiti sau cunoasteti cun exacitate preturile va rog sa-mi spuneti!
- Creșterea buzelor: Dacă este necesar (poate ajunge in medie pana la 500 de euro pe sesiune)
Epilarea parului barbă și corp (in medie acesta dispare odata cu tratamentul hormonal in mare parte, dar daca se doreste inlaturarea acestuia definitiv ptul pleaca de la 250 de euro pe sedinta)
- Umplerea buzelor solduri si fese: 1.000 € (nu stiu cat de adevarat este pretul sincer sa va spun dar poate ajunge pana intr-o mie depinde in ce tara le veti face)
Desigur, acest post face un pic trecerea "spre întregul proces de la baiat care se simte femeie. În spate, să nu uităm, există suferință, poziția, probleme cu prietenii, părinții, societatea. Și poate prin aceasta cale am reusit sa va arat că în spatele tuturor acest lucru nu este nu numai un sex diferit, dar, de asemenea, este o persoană diferita!

2 răspunsuri:
| marianvranceanul1 a răspuns:

Pai cam greu de raspuns.De fapt nu e greu sa faci unele operatii de care ai pomenit.Trebuie extirpate si tecsticulele pentru a nu se mai produce testosteron.Se fac injectii cu estrogen care cauzeaza astfel marirea sanilor.La celelalte e cam greu.Stiu ca in SE Asiei se fac operatii mai ieftine ca in Occident.Altceva nu stiu.Eu ma uit la o emisinune numita Tabu pe National Geographic.Si am vazut un episod cu transesexualii.

| aumih16 a răspuns:

Asta cu penisul demolatlaughing e foarte tare!