| IngerCazator a întrebat:

Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar vreau mai multe raspunsuri!

Deci este un baiat cu care am fos la inceputul anului scolar impreuna si sincerchiar il iubiam dar el mai mult si-a batut joc de mine... Am fost impreuna nici macar o saptamana, 5 zile parca...

Pana cad mi-am revenet de la despartire a trecut cred ca vreo saptamana. Dupa aceea am inceput sal tratez cu indiferenta si chiar nu-mi mai pasa de el. De la un timp in coace [1-2 luni] a inceput sa se bage in seama cu mine, a data cand am trecut pe hol m-a luat in brate eu l-am respuns, pentru ca nu mai simteam nimi si cand imi mai scriia pe mess imi zicea "ce faci frumoasa" sau "iubito"...

Acum 3 zile mi-a scris pe mess din nou si mi-a zis ca vrea sa se mpace cu mine ca regreta, si ca acum simte ceva pentru mine si ca ma iubeste. Eu i-am zis ca nu il cred, si ca daca am vb fata in fata poate i-as putea da un raspuns. Si cred ca azi sau maine s-ar putea sa ne intalnim sa vb. Deci intrebarea mea este cum sa fac sa imi dau seama ca ma minte sau nu? si cum imi dau seama ca el chiar ma iubeste? [sincer cred ca miau revenit sentimentele pentru el]

DAU FUNDA SI VOT!

Răspuns Câştigător
| madalinamadu a răspuns:

Pai daca va intalniti fata in fata si te priveste in ochii atunci cand iti spune ce simte, daca incepe sa se balbaie sau nu poate sta locului, daca spune glume doar ca sa te faca sa razi, daca te priveste continuu, daca iti face complimente si te priveste dulce inseamna ca sentimentele lui(in cazul in care exista) sunt sincere. Sper ca te-am ajutat happy

1 răspuns:
| 999bianca a răspuns:

Poi lupul isi schimba paraul da narvau ba. Eu zic sa ii spui sa iti mai dea timp de gandire si sa ii ceri sa iti demonstreze ca, chiar te place. DE data asta as zice sa nu te lasi chiar asa usor. Bafta!happy